środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kradną w sklepie na kazańskiej

Jak w temacie: w sklepie Maxi-Mix ukradziono mi zakupy pozostawione przed kasami, ponieważ zakupów z i innego sklepu nie wolno wnosić do drugiego sklepu, więc grzecznie zostawiłam zakupy na parapecie okna i jak już wracałam od kas "grzecznie ukradziono mi pozostawione zakupy" po prostu ich tam nie było. Więc uważajcie !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kradną w sklepie na kazańskiej

oj, jakie naiwne,
zostawiono zakupy na parapecie okna?????

Lomza to miasto zlodzieji,barbazyncow,debili.

Czemu łomza ????Wszedzie jest to samo a łomza niczym sie nie wyroznia.
tak wiec szanuj twarz...i to jest mocne "barbaRZyncow''....skad ty to bierzesz?????

Ziemia jest piekłem innej planety.

Było dać Pani z kasy.!

...

Panie z kasy nie są od pilnowania zakupów. One maja i tak co robić, poza tym to nie zawsze siedzi Pani w kasie i czeka na Twoje zakupy. One biegają od stoiska do stoiska i wykładają towary.

nastepnym razem przemysl ta zprawz dobrze, do ktorego sklepu i w jakiej kolejnosci, i problem z glowy

nie ma szafek nie zostawiasz i nikt ci nie zmusi do tego! jak tak bedzie, zapytaj gdzie sa szafki?

mi też to się kiedys zdarzyło w tym sklepie. a dodam ,że w pozostawionych torbach były zakupy na ponad 80 zł... pytałam czy ktoś cokolwiek widział i cisza..
mamy przynajmniej nauczkę :)

tam chyba są kamery?

w polo też każą zostawiać przy kasie ale raz jak się zapytałam czy jak zostawie to pani przy kasie będzie pilnować - to odp że nie więc nie zostawiłam w takim razie

to rob zakupy w jednym sklepie a jak juz sie wybierasz do drugiego to pilnuj co twoje. po to sa paragony ze wrazie sie ktos do ciebie spruje to wyciagasz paragon i mozesz nasrac kasjerce na klate jak sie czepia, a jak sie gubi zakupy to trzeba pilnowac zeby sie nastepnym razem nie zgubilo glowy.. w jakim ty swiecie zyjesz. i nie pisz takich rzeczy na forum bo kazdy wie jak jest i nikt chyba poza toba tak nie robi.. ogarniajcie ludzie...;/

Monitoring jest w tym sklepie, ale niestety sięga tylko na półki sklepowe.

zycie to nie bajka to thriller ;P zakupów pewnie tam wcale nie było albo wydawało ci sie ze je tam pozłozylas a nie polozylas bo polozyleas gdzies indziej badz tez chcialas polozyc bo jakbys polozyla to by byly tam gdze polozylas a tak to nie polozylas no i to co mowisz ze polozylas nie ma sensu ! rozumiesz ??

Pyło sie spytac kasierke czy możesz tam postawic gdzie one siedzą (znaczy za kasą) a to nie wina sklepu tylko twoja glupota zostawic tam zakupy.

dzwoń po pały i rób raban !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

forever young wielką mądrość napisałeś, musiałeś chyba się nad tym napracować, wszystko rozumiem twoje przygotowania do wpisania tego postu trwały aż dwa dni, więc dlatego taki wspaniały wpis dałeś.

kobiecyinstykt czy jak ci tam paniusiu ;p napisałem dla zartów sobie ;p jesli chcesz to dalej zostawiaj zakupy na parapecie <SMIECH> moze odrazu trzeba bylo przed sklepem zostawic .

.,.. BO LUDZIE NIE ZMĄDRZEJĄ ...

Wiadomo, że już nigdy nie zostawię, chciałam tylko poprzez to ostrzec innych. Po to chyba jest min. takie forum, a nie tylko od wyzywania się.:P

dodaj jeszcze ze jestes blondi i chcialas ostrzec inne blondi....glupota ludzka nie zna granic

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org