Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kradną w sklepie na kazańskiej |
Jak w temacie: w sklepie Maxi-Mix ukradziono mi zakupy pozostawione przed kasami, ponieważ zakupów z i innego sklepu nie wolno wnosić do drugiego sklepu, więc grzecznie zostawiłam zakupy na parapecie okna i jak już wracałam od kas "grzecznie ukradziono mi pozostawione zakupy" po prostu ich tam nie było. Więc uważajcie !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kradną w sklepie na kazańskiej |
oj, jakie naiwne, zostawiono zakupy na parapecie okna?????
|
|
Lomza to miasto zlodzieji,barbazyncow,debili.
|
|
Czemu łomza ????Wszedzie jest to samo a łomza niczym sie nie wyroznia. tak wiec szanuj twarz...i to jest mocne "barbaRZyncow''....skad ty to bierzesz????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Było dać Pani z kasy.! ...
|
|
Panie z kasy nie są od pilnowania zakupów. One maja i tak co robić, poza tym to nie zawsze siedzi Pani w kasie i czeka na Twoje zakupy. One biegają od stoiska do stoiska i wykładają towary.
|
|
nastepnym razem przemysl ta zprawz dobrze, do ktorego sklepu i w jakiej kolejnosci, i problem z glowy
|
|
nie ma szafek nie zostawiasz i nikt ci nie zmusi do tego! jak tak bedzie, zapytaj gdzie sa szafki?
|
|
mi też to się kiedys zdarzyło w tym sklepie. a dodam ,że w pozostawionych torbach były zakupy na ponad 80 zł... pytałam czy ktoś cokolwiek widział i cisza.. mamy przynajmniej nauczkę :)
|
|
tam chyba są kamery?
|
|
w polo też każą zostawiać przy kasie ale raz jak się zapytałam czy jak zostawie to pani przy kasie będzie pilnować - to odp że nie więc nie zostawiłam w takim razie
|
|
to rob zakupy w jednym sklepie a jak juz sie wybierasz do drugiego to pilnuj co twoje. po to sa paragony ze wrazie sie ktos do ciebie spruje to wyciagasz paragon i mozesz nasrac kasjerce na klate jak sie czepia, a jak sie gubi zakupy to trzeba pilnowac zeby sie nastepnym razem nie zgubilo glowy.. w jakim ty swiecie zyjesz. i nie pisz takich rzeczy na forum bo kazdy wie jak jest i nikt chyba poza toba tak nie robi.. ogarniajcie ludzie...;/
|
|
Monitoring jest w tym sklepie, ale niestety sięga tylko na półki sklepowe.
|
|
zycie to nie bajka to thriller ;P zakupów pewnie tam wcale nie było albo wydawało ci sie ze je tam pozłozylas a nie polozylas bo polozyleas gdzies indziej badz tez chcialas polozyc bo jakbys polozyla to by byly tam gdze polozylas a tak to nie polozylas no i to co mowisz ze polozylas nie ma sensu ! rozumiesz ??
|
|
Pyło sie spytac kasierke czy możesz tam postawic gdzie one siedzą (znaczy za kasą) a to nie wina sklepu tylko twoja glupota zostawic tam zakupy.
|
|
dzwoń po pały i rób raban ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
forever young wielką mądrość napisałeś, musiałeś chyba się nad tym napracować, wszystko rozumiem twoje przygotowania do wpisania tego postu trwały aż dwa dni, więc dlatego taki wspaniały wpis dałeś.
|
|
kobiecyinstykt czy jak ci tam paniusiu ;p napisałem dla zartów sobie ;p jesli chcesz to dalej zostawiaj zakupy na parapecie <SMIECH> moze odrazu trzeba bylo przed sklepem zostawic . .,.. BO LUDZIE NIE ZMĄDRZEJĄ ...
|
|
Wiadomo, że już nigdy nie zostawię, chciałam tylko poprzez to ostrzec innych. Po to chyba jest min. takie forum, a nie tylko od wyzywania się.:P
|
|
dodaj jeszcze ze jestes blondi i chcialas ostrzec inne blondi....glupota ludzka nie zna granic kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |