wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co to Salon Literacki?

Słyszałam, że w Łomży jest coś, co nazywa się Salon Literacki. Czy ktoś wie, co to jest i gdzie sie mieści? Jestem miłosnikiem literatury i chętnie bym poszła do takiego salonu, zeby poczytać i porozmawiać na temat literatury, ale nie wiem gdzie ten Salon jest. Proszę o pomoc w lokalizacji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co to Salon Literacki?

nie slyszalem nic o tym...

Salon prowadzi Pani Jakubowska (stomatolog) w swoim mieszkaniu. Zaprasza tam niektórych, ale ja zaproszony nigdy nie byłem... może to i dobrze!
Mam wrażenie, że to Ona wypowiada się na forum jako "madaman".

Zbych

Dziękuję. Teraz już wiem o co chodzi, słyszałam kiedyś o imprezach u pani Jakubowskiej. Nie wiedziała, tylko, że one tak się nazywają. Niestety, z opowiadań nie pasowł mi klimat tam panujacy i opisywany przez znajomych. Dziękuję za wiadomość.

salon literacki dziala juz prawie 4 lata
spotkania sa otwarte i odbywaja sie w kazdy pierwszy czwartek miesiaca o godz 20 tej
na ulicy makowej 26
zapraszalam juz jakis czas tu na forum ludzi tworczych i ciekawych swiata na te spotkania
i ponawiam zaproszenie :-)
anna jakubowska

anna

wszystkich milośników literatury namawiam na uwazne sledzenie oferty biblioteki publicznej w lomzy
co jakis czas odbywaja sie tam spotkania z pisarzami
byly m.in. z Agatą Tuszyńską Wojciechem Kuczokiem Wociechem Jagielskim

anna

Prosilam bym również o wszelkie uwagi i spostrzeżenia dotyczące salonu.

Ponawiam również zaproszenie do wszystkich chętnych osob, by przychodzili i wzbogacali salon o swoje poglądy i zainteresownia, oraz przezycia literackie.

Pozdrawiam :-)

anna

co do literatury to niedawno został wydany tomik poezji młodzieży z publicznego gimnazjum nr 8 ;d może wsród was jest przyszły poeta, a może to Ty :)

Wierz we własne możliwości a uczynisz cuda!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org