Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to Salon Literacki? |
Słyszałam, że w Łomży jest coś, co nazywa się Salon Literacki. Czy ktoś wie, co to jest i gdzie sie mieści? Jestem miłosnikiem literatury i chętnie bym poszła do takiego salonu, zeby poczytać i porozmawiać na temat literatury, ale nie wiem gdzie ten Salon jest. Proszę o pomoc w lokalizacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to Salon Literacki? |
nie slyszalem nic o tym...
|
|
Salon prowadzi Pani Jakubowska (stomatolog) w swoim mieszkaniu. Zaprasza tam niektórych, ale ja zaproszony nigdy nie byłem... może to i dobrze! Mam wrażenie, że to Ona wypowiada się na forum jako "madaman". Zbych
|
|
Dziękuję. Teraz już wiem o co chodzi, słyszałam kiedyś o imprezach u pani Jakubowskiej. Nie wiedziała, tylko, że one tak się nazywają. Niestety, z opowiadań nie pasowł mi klimat tam panujacy i opisywany przez znajomych. Dziękuję za wiadomość.
|
|
salon literacki dziala juz prawie 4 lata spotkania sa otwarte i odbywaja sie w kazdy pierwszy czwartek miesiaca o godz 20 tej na ulicy makowej 26 zapraszalam juz jakis czas tu na forum ludzi tworczych i ciekawych swiata na te spotkania i ponawiam zaproszenie :-) anna jakubowska anna
|
|
wszystkich milośników literatury namawiam na uwazne sledzenie oferty biblioteki publicznej w lomzy co jakis czas odbywaja sie tam spotkania z pisarzami byly m.in. z Agatą Tuszyńską Wojciechem Kuczokiem Wociechem Jagielskim anna
|
|
Prosilam bym również o wszelkie uwagi i spostrzeżenia dotyczące salonu. Ponawiam również zaproszenie do wszystkich chętnych osob, by przychodzili i wzbogacali salon o swoje poglądy i zainteresownia, oraz przezycia literackie. Pozdrawiam :-) anna
|
|
co do literatury to niedawno został wydany tomik poezji młodzieży z publicznego gimnazjum nr 8 ;d może wsród was jest przyszły poeta, a może to Ty :) Wierz we własne możliwości a uczynisz cuda!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |