Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komunikat! |
Powiatowy Lekarz Weterynarii w Łomży informuje, że w dniach 4-10 maja, celem skutecznego zwalczania wścieklizny u lisów - drogą zrzutów z samolotów, zostaną wyłożone na terenie województwa podlaskiego przynęty ze szczepionką w załączeniu. Prosimy o zachowanie wymaganej ostrożności zgodnie z informacjami zamieszczonymi poniżej. Przynęty mają kształt kostek, koloru zielono - brunatnego, o wymiarach 4x4x1 cm, i zawierają zatopiony plastikowy pojemnik z płynną szczepionką. Zrzutem objęte będą kompleksy leśne, pola, łąki itp, z pominięciem obszarów zabudowanych, rzek i zbiorników wodnych. Prosimy nie dotykać i nie niszczyć przynęt. Przynęty, które były dotykane przez ludzi są omijane przez lisy. Szczepionka jest nieszkodliwa dla zwierząt domowych i innych zwierząt wolno żyjących. Dla zachowania ostrożności, w przypadku dostania się szczepionki znajdującej się wewnątrz przynęty na błony śluzowe człowieka względnie na uszkodzony naskórek - należy miejsca te gruntownie przemyć wodą z mydłem, a następnie zgłosić się do lekarza med. Po wyłożeniu przynęt, przez okres 2 tygodni, trzymać psy na uwięzi, a koty w zamknięciu. Tekst pochodzi z : http://www.lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komunikat! |
To już wiem. Ptysiu
|
|
polak tym swoim mottem dajesz wielkie swiadectwo o sobie, dziwie się że admin tego nie dostrzega.
|
|
Motto to podstawa:)+polak+ brawo:):):) bigi2004
|
|
Motto jest ważne w życiu człowieka no cóż może Admin to zablokować albo usunąć ale to mnie nie rusza dlamnie jest ważne żeby niebyć egoistą hamem debilem i takim jakich tutaj nie mało : wywyszać się od kogoś co jest młodszy tym że jest starszy i mądrzejszy a może gówno mądrzejszy poprstu jest Jebanym Srelem który myśli że młodszy nie moze mu nafikać albo nic nie wie o życiu i że to on sprawuje władze a gówno sprawuje bo jest hu*** i prosze nie wywyższać się może ja i ptysiek jesteśmy tutaj najmłodsi ale nie najgłupsi są bardziej głupi ludzie na świecie ... już nie bende mówić ale taka prawda bardzo wiązałem to role MrSa bo on tak się mądrzy i nas wyzywa ... a reszta to bez komentarza jeśli coś masz to CHCWD Za Nie Przemyślane Słowa ! a moje słowa są przemyślane //..
|
|
Zgadzam sie z Zibim 1 :P ...CZłÔW!ĚK ZĂCZýNĂ řÔZůM!Ěć, GĐý ZĂCZýNĂ TřĂC!ć....
|
|
polak przejdż na nieco słabsze używki bo te bardzo cię eksytują (podniecają) jak młodego byczka przed korridą i tak się zachowujesz jak on. W/g wielu ,,mędrców" miekkie narkotyki miały nikomu nie szkodzić.
|
|
Zibi 1 to co radzisz ? mocniejsze czy słabsze czy wogóle ? bo ja jestem na tych średnich .
|
|
"wywyszać się od kogoś co jest młodszy tym że jest starszy i mądrzejszy a może gówno mądrzejszy poprstu jest Jebanym Srelem który myśli że młodszy nie moze mu nafikać albo nic nie wie o życiu " ostry jestes :D nie mysl, ze to komplement przypadkiem...
|
|
+polak+ i znów pokazałeś jaki jesteś głupi. Zauważ, że rację na tym forum przyznają Ci tylko inne twory o ilorazie inteligencji szympansa, np. ptysiu i cały jego "cip squad" ;-) Jesteś śmiesznym pajacykiem, który chyba z nudów pisze takie farmazony, zaśmiecając to forum. Pozdrawiam ostatni bastion inteligencji, po kilku postach widzę, że jakaś się jeszcze ostała... (nie ptysiu, nie o Tobie mowa). Pozdrawiam
|
|
MrS ...czego Ty chcesz od Ptysia? ...daj mu już spokój! Może Cię wkurzać jego pisanie o niczym, ale zauważ, że w przeciwieństwie do wielu innych tutaj, nikogo nie obraża! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Oki To Ja Spadam z tego Forum Nara Na Tym Poście Kończe Swój Żywiot na Tym Forum.
|
|
Kefas nieporadzisz chyba tu nic. Ptysiu
|
|
MrS, A na czymże polega ten twój poziom, jakże wysoki w/g mniemania twego?? Ciekawam niezmiernie...
|
|
Śmieszą mnie te Wasze gierki słowne, które niczego nie wnoszą. Ale to dowód że w Łomży najpolularnijeszą forma spędzania czasu jest ubliżanie innym.... Od jakiegoś czasu zaglądam na to forum no i cóz.......hmmmmm..... Zaczekam z ostatecznym wnioskiem pozdro
|
|
A wiadać to choćby w temacie: znów o pieskach. Wydawac by się mogło, że to taki niebudzący skrajnych emocji temat, a jednk nie.....
|
|
Proszę, zostawcie w spokoju ptysia, plus polaka i innych im podobnych. Oni nie są nawet świadomi, że ich przypadłości są nieuleczalne i nie wiedzą jak są nieszczęśliwi.
|
|
sie kłócą te dzieci aż mi żal ich .... n/c
|
|
Hehehe Ptysiu Szybko Domnie Zgłoś się na GG mam ważno wiadomość :D i Dla Was Kochani Też :D:D
|
|
Red zostaw wiadomość pod 7889552
|
|
MrS, po co sie stresowac masz - *plonkuj* ptysia itp. ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
red, jak masz dla nas i dla ptysia jakas wazna wiadomosc to czemu nie napiszesz o tym w poscie?? -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Hmmm Ale ja chce żeby ptysiu otym się dowiedział pierwszy a Ptysiu przecież masz mnie na liscie i twojo siorke mam na GG . hehe :-)
|
|
red to ty wiesz co to ptysio za jeden...co to za typ?? trzeba gnoja dojechac !!!! tamsie kiedy przejde na ta bawelne .... juz mozesz zaczac srec po gacaiach :) buahahahahaha nadchodze !!!!! k.u.r.w.a !!!!! =======> BEZELE YO <=======
|
|
Hehehehe Ciekawe co Ptysiu Nato ?
|
|
hehehehe......:D -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
ty red sie nie ciesz tak bo jak jeszcze siedziales pod nickiem SLEDCZY to bardziej ci po dupie jechali niz ptysiowi :D
|
|
Ty może sam siedziaŁeś pod tym nickem ??? bo ja niee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |