Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laboratorium kazańska |
Czy ktoś wie czy jest czynne w sobote, chodzi o pobranie krwi do badań i jeżeli tak to od której godziny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laboratorium kazańska |
jak najbardziej jest czynne przyjmuja material do badan do godz 10
|
|
Dzięki za odpowiedz:)
|
|
W sobote nieczynne chyba
|
|
wyniki z tego laboratorium są chyba mało wiarygodne. mój tata robił tam badania krwi i wszystko wyszło w normie więc się z dziwił gdyż mam problem z poziomem cholesterolu i zrobił następnego dnia w szpitalu. wyniki dużo się różniły
|
|
Rybko robiłam tam wyniki kontrolne dziecku 2tyg temu - było jak najbardziej czynne, próbka dostarczona przed 9 a wynik był po 12. faktem jest jednak że wynik szpitala i ACERu zdecydowanie się różni. robione dzień po dniu wychodzą różne i komu tu wierzyć ponoć na wyszyńskiego w tej nowej przychodni (gdzieś niedaleko biedronki i koscioła miłosierdzia ale nie w tym starym przy polo) jest jakieś lab czynne także w soboty
|
|
W sobote czynne jest na 100%, bo co sobota oddaję tam krew do badań. Do godziny 10ej pobierają, a potem do 18ej (w soboty) odbiera się wyniki w aptece na rogu.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |