czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Laboratorium kazańska

Czy ktoś wie czy jest czynne w sobote, chodzi o pobranie krwi do badań i jeżeli tak to od której godziny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Laboratorium kazańska

jak najbardziej jest czynne
przyjmuja material do badan do godz 10

Dzięki za odpowiedz:)

W sobote nieczynne chyba

wyniki z tego laboratorium są chyba mało wiarygodne. mój tata robił tam badania krwi i wszystko wyszło w normie więc się z dziwił gdyż mam problem z poziomem cholesterolu i zrobił następnego dnia w szpitalu. wyniki dużo się różniły

Rybko robiłam tam wyniki kontrolne dziecku 2tyg temu - było jak najbardziej czynne, próbka dostarczona przed 9 a wynik był po 12.
faktem jest jednak że wynik szpitala i ACERu zdecydowanie się różni. robione dzień po dniu wychodzą różne i komu tu wierzyć
ponoć na wyszyńskiego w tej nowej przychodni (gdzieś niedaleko biedronki i koscioła miłosierdzia ale nie w tym starym przy polo) jest jakieś lab czynne także w soboty

W sobote czynne jest na 100%, bo co sobota oddaję tam krew do badań. Do godziny 10ej pobierają, a potem do 18ej (w soboty) odbiera się wyniki w aptece na rogu.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org