środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dr. Skrętek

Jakie macie opinie o tym ginekologu?
Ponieważ zamierzam wybrać się do niego na wizytę..

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dr. Skrętek

bada bardzo "doglebnie", na pewno bedziesz zadowolona.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Chodzę do niego od kilku lat i jestem zadowolona. Płace tylko raz w roku za cytologię. Za recepty na anty, które biore w miedzy czasie nie bierze kasy. Jedyna wada, to to, że sam z siebie mało mówi. Musisz go o wszystko się dopytac. Pozatym swój człowiek, Jak dla mnie wporządku.

http://www.maciejskretek.ginweb.pl/

http://www.znanylekarz.pl/35108/maciej-skretek/ginekolog/lomza

malomownosc w jego pracy jest zrozumiala, trudno tryskac humorem trzymajac glowe miedzy czyimis udami...

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ja tam nie polecam, byłam 3 razy ale jest straszny.

malo konkretny nic ci nie powie jak sama sie nie wypytasz. Jego dewiza zyciowa wejsc i wyjsc. A za recepty logiczne, ze nie bierze, bo przeciez dziala na fundusz

Dla mnie w miarę ok - no owszem niezbyt rozmowny, nie robi dodatkowych badań, ale też jest w miarę miły, nie ma co wymagać za wiele, jeśli się chodzi na NFZ :)

Za delikatnie się... zabiera do tego, tak trochę głupio się robi, aż mi sutki stają! No ale jak wjedzie już z metalem, to jest ok :)

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Z tym NFZ to sie nie zgodze ja bylam u niego prywatnie i to z poronieniem i zbadal mnie ot tak sobie i powiedzial, ze to nie ciaza, gdzie na 100000000000% byla to ciaza ja w placz pytam sie go ale co jak, gdzie? Nic kur wa nic tylko kase wzial. dopiero jak poszlam do Dr. Sokola to w koncu dowiedzialam sie co jak i po co. Tak, ze gbor bedzie gborem czy to na fundusz czy prywatnie

bedziesz skręcac sie z bólu jak do skrętka

Skrętek (a. skrętka, ang. helicoid cyme, scorpioid, łac. bostryx) – rodzaj kwiatostanu z grupy wierzchotek jednoramiennych. Ma kwiat na szczycie pędu. Gdy kwiat ten zaczyna się rozwijać, z kąta liścia wyrasta odgałęzienie drugiego rzędu, które znowu kończy się kwiatem. Kolejne odgałęzienia wyrastają zawsze po tej samej stronie. Skrętek jest bardzo podobny do sierpika, z tą różnicą, że widziany z góry jest zygzakowaty, podczas, gdy sierpik widziany z góry ma kwiaty ułożone w prostej linii. Sierpiki występują np. w rodzinie ogórecznikowatych.

Kwiaty w skrętku zaczynają kwitnąć od kwiatu znajdującego się na głównej osi, stopniowo w kierunku pojawiających się osi drugiego, trzeciego i następnych rzędów. Listki, z kątów których wyrastają te osie noszą nazwę podsadek.

:):):):):):):)

Lauracrow ja chodze zawsze prywatnie i nie bierze za recepty. I przepraszam, że pytam, jeśli zbyt bolesne nie odpowiadaj- w którym tygodniu poroniłaś?

Za recepty z tego co się orientuję, chyba nikt nie bierze kasy, więc łaski nie robi:)

skretek ma kochanke ha

Do jawiemonawie
i poszedłeś do skrętaka toż przy badaniu przez pomyłkę fiuta by ci uszkodził...

http://www.maciejskretek.ginweb.pl/

Na stronie adres prywatnego gabinetu, a zdjęcia z Makowej :D

byl to tydzien 6/7 bodajze... po tygodniu poszlam do innego lekarza i od razu zrobil mi cytologie i reszte potrzebnmych rzeczy, a ten gbor od 7 bolesci wzial tylko kase i jeszcze mial do mnie pretensje ze przyszlam 20 min przed koncem jego pracy. Nie zdazylam mu dowidzenia powiedziec, a on juz dziennu utarg w paluszkach przeliczal. Nie wiem moze tlyko mi tak pechowo sie trafilo u niego, ale w takiej ciezkiej chwili, gdzie ciaza byla wyczekiwana nie mialam od niego pomocy lekarskiej takiej jakiej oczekiwalam...

no i ten prywatny gabinet to wyposazony jak za komuny, sam "samolot" przyprawia o dreszcze...

Laura przykro mi bardzo. Ale 6-7 tydz to dopiero wykrywa się ciążę. Poroniłaś samoistnie. Tak się często zdarza i nawet niektóre kobiety o tym nie wiedzą. Jak już wczesniej pisałam Skrętek jest taki małomówny. Dlatego można odnieść wrażenie,że jest nieprzyjemny. To był trudny czas dla Ciebie wtedy, więc barzdziej i na wynos to przeżyłaś. Trzymaj się :)

Na usg to nawet chyba w 6 i 7 nic nie widać?

Na usg widać pęcherzyk i zarodek. U mnie mój lekarz stwierdził na usg ciążę gdy byłam w 4/5 tyg.

Doktor ok prowadził mi całą ciążę - bardzo trudną do utrzymania , częste pobyty w szpitalu leżenie, ale urodziłam zdrową córkę więc jestem mu wdzięczna bardzo, może i jest małomówny, ale to dobry specjalista. Nie miałam przykrych zdarzeń jeśli chodzi o doktora,chyba że zjedzie cię za to,że cytologia jest robiona za rzadko. Informacje , które mi są potrzebne otrzymuję mówi konkretnie i rzeczowo.

o ciazy dowiedzialam sie w 4 tyg i tak widac juz pecherzyk i zarodek, a w 6/7 widac juz bijace serduszko.

polecam również

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org