czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dr. Skrętek

Jakie macie opinie o tym ginekologu?
Ponieważ zamierzam wybrać się do niego na wizytę..

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dr. Skrętek

bada bardzo "doglebnie", na pewno bedziesz zadowolona.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Chodzę do niego od kilku lat i jestem zadowolona. Płace tylko raz w roku za cytologię. Za recepty na anty, które biore w miedzy czasie nie bierze kasy. Jedyna wada, to to, że sam z siebie mało mówi. Musisz go o wszystko się dopytac. Pozatym swój człowiek, Jak dla mnie wporządku.

http://www.maciejskretek.ginweb.pl/

http://www.znanylekarz.pl/35108/maciej-skretek/ginekolog/lomza

malomownosc w jego pracy jest zrozumiala, trudno tryskac humorem trzymajac glowe miedzy czyimis udami...

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ja tam nie polecam, byłam 3 razy ale jest straszny.

malo konkretny nic ci nie powie jak sama sie nie wypytasz. Jego dewiza zyciowa wejsc i wyjsc. A za recepty logiczne, ze nie bierze, bo przeciez dziala na fundusz

Dla mnie w miarę ok - no owszem niezbyt rozmowny, nie robi dodatkowych badań, ale też jest w miarę miły, nie ma co wymagać za wiele, jeśli się chodzi na NFZ :)

Za delikatnie się... zabiera do tego, tak trochę głupio się robi, aż mi sutki stają! No ale jak wjedzie już z metalem, to jest ok :)

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Z tym NFZ to sie nie zgodze ja bylam u niego prywatnie i to z poronieniem i zbadal mnie ot tak sobie i powiedzial, ze to nie ciaza, gdzie na 100000000000% byla to ciaza ja w placz pytam sie go ale co jak, gdzie? Nic kur wa nic tylko kase wzial. dopiero jak poszlam do Dr. Sokola to w koncu dowiedzialam sie co jak i po co. Tak, ze gbor bedzie gborem czy to na fundusz czy prywatnie

bedziesz skręcac sie z bólu jak do skrętka

Skrętek (a. skrętka, ang. helicoid cyme, scorpioid, łac. bostryx) – rodzaj kwiatostanu z grupy wierzchotek jednoramiennych. Ma kwiat na szczycie pędu. Gdy kwiat ten zaczyna się rozwijać, z kąta liścia wyrasta odgałęzienie drugiego rzędu, które znowu kończy się kwiatem. Kolejne odgałęzienia wyrastają zawsze po tej samej stronie. Skrętek jest bardzo podobny do sierpika, z tą różnicą, że widziany z góry jest zygzakowaty, podczas, gdy sierpik widziany z góry ma kwiaty ułożone w prostej linii. Sierpiki występują np. w rodzinie ogórecznikowatych.

Kwiaty w skrętku zaczynają kwitnąć od kwiatu znajdującego się na głównej osi, stopniowo w kierunku pojawiających się osi drugiego, trzeciego i następnych rzędów. Listki, z kątów których wyrastają te osie noszą nazwę podsadek.

:):):):):):):)

Lauracrow ja chodze zawsze prywatnie i nie bierze za recepty. I przepraszam, że pytam, jeśli zbyt bolesne nie odpowiadaj- w którym tygodniu poroniłaś?

Za recepty z tego co się orientuję, chyba nikt nie bierze kasy, więc łaski nie robi:)

skretek ma kochanke ha

Do jawiemonawie
i poszedłeś do skrętaka toż przy badaniu przez pomyłkę fiuta by ci uszkodził...

http://www.maciejskretek.ginweb.pl/

Na stronie adres prywatnego gabinetu, a zdjęcia z Makowej :D

byl to tydzien 6/7 bodajze... po tygodniu poszlam do innego lekarza i od razu zrobil mi cytologie i reszte potrzebnmych rzeczy, a ten gbor od 7 bolesci wzial tylko kase i jeszcze mial do mnie pretensje ze przyszlam 20 min przed koncem jego pracy. Nie zdazylam mu dowidzenia powiedziec, a on juz dziennu utarg w paluszkach przeliczal. Nie wiem moze tlyko mi tak pechowo sie trafilo u niego, ale w takiej ciezkiej chwili, gdzie ciaza byla wyczekiwana nie mialam od niego pomocy lekarskiej takiej jakiej oczekiwalam...

no i ten prywatny gabinet to wyposazony jak za komuny, sam "samolot" przyprawia o dreszcze...

Laura przykro mi bardzo. Ale 6-7 tydz to dopiero wykrywa się ciążę. Poroniłaś samoistnie. Tak się często zdarza i nawet niektóre kobiety o tym nie wiedzą. Jak już wczesniej pisałam Skrętek jest taki małomówny. Dlatego można odnieść wrażenie,że jest nieprzyjemny. To był trudny czas dla Ciebie wtedy, więc barzdziej i na wynos to przeżyłaś. Trzymaj się :)

Na usg to nawet chyba w 6 i 7 nic nie widać?

Na usg widać pęcherzyk i zarodek. U mnie mój lekarz stwierdził na usg ciążę gdy byłam w 4/5 tyg.

Doktor ok prowadził mi całą ciążę - bardzo trudną do utrzymania , częste pobyty w szpitalu leżenie, ale urodziłam zdrową córkę więc jestem mu wdzięczna bardzo, może i jest małomówny, ale to dobry specjalista. Nie miałam przykrych zdarzeń jeśli chodzi o doktora,chyba że zjedzie cię za to,że cytologia jest robiona za rzadko. Informacje , które mi są potrzebne otrzymuję mówi konkretnie i rzeczowo.

o ciazy dowiedzialam sie w 4 tyg i tak widac juz pecherzyk i zarodek, a w 6/7 widac juz bijace serduszko.

polecam również

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Odśnieżanie koparko-ładowarką, wyprzedź zimę zarezerwuj usługę przed śniegiem. Atrakcyjne ceny dla firm i spółdzielni mieszkaniowych.
tel. 692983928
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Wykopy ziemne, pospółka, żwiry, piasek, czarnoziem, mielony gruz betonowy. Przewozy naczepą niskopodwoziową. Rozbiórka budynków koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org