Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry nauczyciel Chemi w Łomzy |
Witam zwracam sie do uzytkownikow portalu z zapytaniem jacy są wg.was najlepsi nauczyciele/nauczycielki chemii w miescie ? prosilbym o jakies konkretne odpowiedzi,mile widziane byloby wypowiedzenie sie dla czego wlasnie ten nauczyciel/nauczycielka pozdrawiam Serji ! ' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! '
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry nauczyciel Chemi w Łomzy |
Pani Beata Narewska- najlepszy nauczyciel chemii, ogromna wiedza i wrodzona zdolnosc perswazji, nie ma lepszej.Powaznie ;)
|
|
Pani pela z pg1 ;d bardzo dobry nauuczyles robisz co chcesz ;d Hahah kto sie tam uczyl wie o kogo chodzi :D
|
|
Chodzi mi tu o korepetycje wybieram sie na kierunek chemiczny i jestem w potrzebie , musze uzupelnic nieco swoja wiedze , najlepiej pod okiem dobrego specjalisty :) ' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! '
|
|
tu się nie dowiesz niczego dobrego,zapytaj ludzi z różnych szkół i wyciągnij średnią. Jeżeli to będzie faktycznie dobry nauczyciel to o tej porze nie będzie miał już miejsca.
|
|
tylko , ze nie jestem z łomzy i nie mam bezposredniego kontaktu, a slyszalem, ze jest tam bardzo dobre liceum biologiczne i myslalem , ze dowiem sie kto dobry tam uczy ' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! '
|
|
' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! ' więc z jakiego miasta jesteś? ;> http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
ja polecam p.Kaczyńska jest świetna, pomogła mi w potrzebie w szkole średniej. uczy w Gimnazjum nr 1. przejdz sie i zapytaj czy udzieli Ci korków :) pozdrawiam :)
|
|
Ja polecam P. Irenę Dąbrowską, uczy w III LO jest bardzo wymagająca, ale to popłaca, na studiach nie miałam żadnego problemu.
|
|
znam ta debilke, brzydka jak noc, bez gustu, stara baba , zyjaca tylka szkola i dla szkoly, bez osobistego zycia
|
|
|
gdzie?
|
|
Pani Kopczewska. Nie wiem czy jeszcze uczy.
|
|
pani Suchodolska ILO
|
|
P Dąbrowska- Polecam! Fakt, że wymagajaca, ale w końcu o to chodzi:), potem problemów nie ma.
|
|
worek amfy Ci się śni
|
|
Pani Proniewska z 1 PG . Świetna .
|
|
jak w 1 nikt uczyc nie umie ;d
|
|
Owszem Pani Dąbrowska potrafi świetnie nauczyć, ale polecam również Panią Ewę Studencką z PG8. Super tłumaczy:)
|
|
Pani Narewska - polecam , nauczy każdego i wszystkiego co z chemią związane i nie ma tak wielkich wymagań finansowych jak Pani z I LO... ;]
|
|
Pani Dąbrowska - naprawdę polecam :)
|
|
Bardzo polecam Panią Danutę Dziekońską z Liceum na Bernatowicza. Bardzo cierpliwa, ciepła osoba. Dobrze tłumaczy, posiada dużą wiedzę i doświadczenie.
|
|
Pani Hania Suchodolska o ile bedziesz miał szczęście i Cię weżmie.
|
|
aby tego przedmiotu nigdy nie wprowadzono do szkol!
|
|
precz z przymusową chemią ! na co to komu ?
|
|
Hahha ;dd. Pela rzadzi ;P.. no ale co do proniewskiej... to tak zle u niej nie jest ;p...
|
|
Proniewska!
|
|
Pani Hania Suchodolska dajcie spokój to chciwy i bezczelny babsztyl, który w szkole nic nie robi po to aby ludzie na korki do niej szli, olejcie ją są lepsi, tańsi i normalni a nie pomyleńcy.
|
|
Pewnie według Ciebie, sprawdzanie ton klasówek, odrabianie wszystkich godzin które przepadły, przychodzenie na dodatkowe lekcje o 7:15, które wspominają jej wszyscy uczniowie to rzeczywiście nic. To, że na początku marca jej maturalne klasy mają przerobiony i 2 razy powtórzony cały materiał i zajmują się już tylko arkuszami maturalnymi to też absolutnie nie jej zasługa, a rewelacyjne wyniki matury tym bardziej. I na przykładzie swoim i dużej części swoich znajomych wiem, że nie trzeba wcale chodzić do niej na korki, żeby sobie radzić i to całkiem nieźle.
|
|
Pani Irenka Dąbrowska zdecydowanie . Przynajmniej wydanej forsy nie pożałujesz .
|
|
Witam Przepraszam ze odgrzewam temat....ale kogo możecie polecić na chwile obecną ...chodzi jak w temacie o korepetycje z chemii...matura za pasem i trzeba sporo nadrobić do matury, aby się dostać na dobre studia....chodzi o materiał z rozszerzenia....
|
|
Pani Beata Narewska- najlepszy nauczyciel chemii, ogromna wiedza i wrodzona zdolność perswazji, nie ma lepszej...
|
|
Jasińska Katarzyna Ania
|
|
Z tego co wiem, całkiem niezłe zajęcia są prowadzone w Ratajczuk Edukacja w Łomży. Co prawda, są to zajęcia grupowe, ale w na tyle małych, że prawie jak indywidualnie. Z resztą, na takich kursach jest inaczej niż w szkołach, gdyż z racji liczebności, ma się indywidualne podejście. Dodatkowo, reklamują się jako posiadający dostęp do egzaminatorów, a tacy zazwyczaj są dydaktykami w szkołach średnich, więc chyba warto spróbować im zaufać.
|
|
A co myślicie o http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...
|
|
A co myślicie o [url[http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...
|
|
A co myślicie o http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |