wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobry nauczyciel Chemi w Łomzy

Witam
zwracam sie do uzytkownikow portalu z zapytaniem
jacy są wg.was najlepsi nauczyciele/nauczycielki chemii w miescie ?

prosilbym o jakies konkretne odpowiedzi,mile widziane byloby wypowiedzenie sie dla czego wlasnie ten nauczyciel/nauczycielka

pozdrawiam Serji !

' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! '

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobry nauczyciel Chemi w Łomzy

Pani Beata Narewska- najlepszy nauczyciel chemii, ogromna wiedza i wrodzona zdolnosc perswazji, nie ma lepszej.Powaznie ;)

Pani pela z pg1 ;d bardzo dobry nauuczyles robisz co chcesz ;d Hahah kto sie tam uczyl wie o kogo chodzi :D

Chodzi mi tu o korepetycje
wybieram sie na kierunek chemiczny i jestem w potrzebie , musze uzupelnic nieco swoja wiedze , najlepiej pod okiem dobrego specjalisty :)

' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! '

tu się nie dowiesz niczego dobrego,zapytaj ludzi z różnych szkół i wyciągnij średnią.
Jeżeli to będzie faktycznie dobry nauczyciel to o tej porze nie będzie miał już miejsca.

tylko , ze nie jestem z łomzy i nie mam bezposredniego kontaktu, a slyszalem, ze jest tam bardzo dobre liceum biologiczne i myslalem , ze dowiem sie kto dobry tam uczy

więc z jakiego miasta jesteś? ;>

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

ja polecam p.Kaczyńska jest świetna, pomogła mi w potrzebie w szkole średniej. uczy w Gimnazjum nr 1. przejdz sie i zapytaj czy udzieli Ci korków :)

pozdrawiam :)

Ja polecam P. Irenę Dąbrowską, uczy w III LO jest bardzo wymagająca, ale to popłaca, na studiach nie miałam żadnego problemu.

znam ta debilke, brzydka jak noc, bez gustu, stara baba , zyjaca tylka szkola i dla szkoly, bez osobistego zycia

Służbistka

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

gdzie?

Pani Kopczewska. Nie wiem czy jeszcze uczy.

pani Suchodolska ILO

P Dąbrowska- Polecam! Fakt, że wymagajaca, ale w końcu o to chodzi:), potem problemów nie ma.

worek amfy Ci się śni

Pani Proniewska z 1 PG . Świetna .

jak w 1 nikt uczyc nie umie ;d

Owszem Pani Dąbrowska potrafi świetnie nauczyć, ale polecam również Panią Ewę Studencką z PG8. Super tłumaczy:)

Pani Narewska - polecam , nauczy każdego i wszystkiego co z chemią związane i nie ma tak wielkich wymagań finansowych jak Pani z I LO... ;]

Pani Dąbrowska - naprawdę polecam :)

Bardzo polecam Panią Danutę Dziekońską z Liceum na Bernatowicza.
Bardzo cierpliwa, ciepła osoba.
Dobrze tłumaczy, posiada dużą wiedzę i doświadczenie.

Pani Hania Suchodolska o ile bedziesz miał szczęście i Cię weżmie.

aby tego przedmiotu nigdy nie wprowadzono do szkol!

precz z przymusową chemią ! na co to komu ?

Hahha ;dd. Pela rzadzi ;P..
no ale co do proniewskiej... to tak zle u niej nie jest ;p...

Proniewska!

Pani Hania Suchodolska dajcie spokój to chciwy i bezczelny babsztyl, który w szkole nic nie robi po to aby ludzie na korki do niej szli, olejcie ją są lepsi, tańsi i normalni a nie pomyleńcy.

Pewnie według Ciebie, sprawdzanie ton klasówek, odrabianie wszystkich godzin które przepadły, przychodzenie na dodatkowe lekcje o 7:15, które wspominają jej wszyscy uczniowie to rzeczywiście nic. To, że na początku marca jej maturalne klasy mają przerobiony i 2 razy powtórzony cały materiał i zajmują się już tylko arkuszami maturalnymi to też absolutnie nie jej zasługa, a rewelacyjne wyniki matury tym bardziej. I na przykładzie swoim i dużej części swoich znajomych wiem, że nie trzeba wcale chodzić do niej na korki, żeby sobie radzić i to całkiem nieźle.

Pani Irenka Dąbrowska zdecydowanie . Przynajmniej wydanej forsy nie pożałujesz .

Witam
Przepraszam ze odgrzewam temat....ale kogo możecie polecić na chwile obecną ...chodzi jak w temacie o korepetycje z chemii...matura za pasem i trzeba sporo nadrobić do matury, aby się dostać na dobre studia....chodzi o materiał z rozszerzenia....

Pani Beata Narewska- najlepszy nauczyciel chemii, ogromna wiedza i wrodzona zdolność perswazji, nie ma lepszej...

Jasińska Katarzyna

Ania

Z tego co wiem, całkiem niezłe zajęcia są prowadzone w Ratajczuk Edukacja w Łomży. Co prawda, są to zajęcia grupowe, ale w na tyle małych, że prawie jak indywidualnie. Z resztą, na takich kursach jest inaczej niż w szkołach, gdyż z racji liczebności, ma się indywidualne podejście. Dodatkowo, reklamują się jako posiadający dostęp do egzaminatorów, a tacy zazwyczaj są dydaktykami w szkołach średnich, więc chyba warto spróbować im zaufać.

A co myślicie o http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...

A co myślicie o [url[http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...

A co myślicie o http://edun.pl/ - czy warto brać korepetycje z chemii i z fizyki? Wiadomo, że kilku lat pracy w liceum nie da sie nadrobić, ale może chociaż trochę dzięki takim dodatkowym zajęciom mózna się podciągnąć i wypaść lepiej na końcowym egzaminie maturalnym. Wiadomo, że korepetycje wszystkie za nas nie zrobią, ale zawsze to jakieś wsparcie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Stawka od 25 zł na rękę. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj@mj.com.pl
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org