Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rezonans magnetyczny |
Witam! Czy ktoś orientuje się gdzie w łomży można zrobić prywatnie rezonans magnetyczny i ile taka usługa kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rezonans magnetyczny |
Centrum EnelMed w podziemiach nowego szpitala. Od wejścia ciągle prosto aż do oddziału psychiatrycznego, potem schodami w dół. Wiszą szyldy. http://enel.pl/uslugi/diagnostyka-obrazowa/cennik.html Cennik z Warszawy ale u nas ceny są praktycznie identyczne. Wyniki w ok. 2 dni
|
|
Ten enelmed to prywatne jest???
|
|
Z tego co wiem, można u dr Wagnera (koordynator zakładu radiologii), a może on wystawia skierowania? Dokładnie nie wiem, ale osobie w mojej rodzinie mówił, że jak będzie potrzebny rezonans, to zaprasza do siebie. Stąd moje info.
|
|
w szpitalu mozna zrobić prywatnie. oni do okreslonej godziny robią na nfz a pozniej prywatnie
|
|
no i koszt 400 PLN
|
|
400 zl+zdjęcie 20zl które jest niezbędne, bo płytki niechętnie chcą fsadzać do komputera!albo skierowanie od lekarza na nfz,ale się czeka do pół roku.
|
|
jakie pół roku ja czekałem tylko miesiąc na nfz a miał być kolekcjoner............
|
|
chyba po znajomości trafiłeś.
|
|
mś ,chyba jak dasz w łapę!ja czekałem ponad 6mś...
|
|
A wiecie ile się czeka na rezonans prywatnie? Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
Robiłam rezonans magnetyczny w enel- med w Łomży. Na badanie umówiono mnie na następny dzień. Badanie trwało ok 30-40 minut i wynik był po mniej więcej 10 minutach. Oczywiście rezonans był bez podawania kontrastu. Z tego co wiem to w przypadku konieczności podania kontrastu musi być lekarz, który w łomżyńskim enel-medzie jest bodajże 3 razy w tygodniu. Obsługa miła, życzliwa. Bez kolejek, profesjonalnie i z godnością ;) Koszt Badania to 400 zł (ja otrzymałam zniżkę w wysokości 50 zł od mojej pani neurolog) + ewentualny kontrast w wysokości do 280 zł (w zależności od wagi pacjenta). Szczerze polecam ;)
|
|
Musiałbym zrobić rezonans czaszki. Często miewam bóle głowy. Adi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |