Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Matura |
Czy ktoś napisze prezentacje do matury i za ile.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Matura |
ja mam super temat pracy maturalnej + konspekt + bibliografie pisz na maila to powiem ci jaki temat ( z niej zdałem maturę na 80%)
|
|
a jaki masz mail
|
|
dobra podaj swój :D zaraz do Ciebie napiszę
|
|
michalkonopka17@wp.pl
|
|
ja pisze prace, jak cos luty4000@wp.pl ( 90%). na kazdy temat :)
|
|
mam nadzieję, że nauczyciele tu zaglądają i Michał Konopka (bez względu na to której szkoły jest uczniem ) nie będzie miała łatwych pytań na maturze. Swoja drogą takie matoły, które nie potrafią nawet prezentacji sobie napisać zdają tę pożal się Boże maturę...
|
|
chick w dzisiejszych czasach jest malo takich osob ktore same sobie pisza prace maturalna.
|
|
Ja piszę.
|
|
Właśnie o to mi chodziło, że ze szkół wychodzą, przepraszam ale DEBILE z maturą.
|
|
a na h*j komuś polak jak idzie na matme? __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
jeden jest lepszym humanista inny lepszym matematykiem i nie wyobrazam sobie pisania pracy stylistycznej jezeli moja pasja sa cyferki. Nauczyciele dobrze wiedza, ze malo kto pisze sam prace na mature, wiec po nich to splywa
|
|
pewnie, niech matematyk mówi później: poszłem, włanczać, pisze itp. język polski wcale nie jest nam do życia potrzebny
|
|
Witam pisze prezentacje z języka polskiego od kilku lat więc jeśli ktos jest zainteresowany podaje gg 1459239 Z moja pracą ludzie zdają na 80-100% zapraszam
|
|
ja mam temat maturalny zdałam na 85% więc jesli ktoś zainteresowany to na maila pisac :)
|
|
ja też mam bardzo dobrą pracę pisał mi ją nauczyciel języka polskiego. Temat podaje na meila. em300@wp.pl
|
|
moge sprzedac prace + kostpekt, 200 zł do targu:) arek570@wp.pl
|
|
100 zł. i napisze
|
|
czy napisałbyś mi prezentacje na maturę mam tematy: 1. Motywy orientalne w literaturze romantycznej. Przedstaw ich genezę oraz funkcję. 2.Literackie portrety buntowników. Rozważ problem i jego funkcje na podstawie wybranych przykładów. 3. Motywy zdrajców w literaturze . Rozważ problem na wybranych przykładach literackich. 4. Model życia szczęśliwego . Ukaż rózne ujęcia tego motywu i jego funkcje w wybranych tekstach literackich. 5. Postacie historyczne jako bohaterowie literatury polskiej . Omów temat i jego funkcje , odwołując sie do wybranych dzieł. A może masz już gotową prezentacje na któryś z w/w tematów. Jeśli zrobisz to to odpisz i za ile
|
|
Ciężko będzie
|
|
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zostawiam tu swoje ogłoszenie ;) Matura zbliża się wielkimi krokami? Perspektywa przygotowania prezentacji maturalnej i poświęcenia czasu na to działania napawa Cię przerażeniem? Z moją pomocą to już nie problem. Studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorka i prawdziwa pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane! Na dodanie otuchy wszystkim maturzystom nieco uśmiechu: http://www.youtube.com/watch?v=k8UKq1DFN44. piszę prace maturalne
|
|
|
Na maturze ustnej można zdobyć 20p.Żeby zdać wystarczy 6.Za przedstawienie prezentacji (czyli tego co się kupuje)można dostać 5p.Reszta punktów jest za rozmowę z komisją(zadają pytania ).
|
|
|
|
ja mam temat: ,,Określ wpływ samotniści na ludzkie życie. W swoich rozważaniach odwołaj się do bohaterów romantycznych" Jak kogoś interesuje pisać, to podam poprawnego maila ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |