niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Matura

Czy ktoś napisze prezentacje do matury i za ile.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Matura

ja mam super temat pracy maturalnej + konspekt + bibliografie pisz na maila to powiem ci jaki temat ( z niej zdałem maturę na 80%)

a jaki masz mail

dobra podaj swój :D zaraz do Ciebie napiszę

michalkonopka17@wp.pl

ja pisze prace, jak cos luty4000@wp.pl ( 90%). na kazdy temat :)

mam nadzieję, że nauczyciele tu zaglądają i Michał Konopka (bez względu na to której szkoły jest uczniem ) nie będzie miała łatwych pytań na maturze. Swoja drogą takie matoły, które nie potrafią nawet prezentacji sobie napisać zdają tę pożal się Boże maturę...

chick w dzisiejszych czasach jest malo takich osob ktore same sobie pisza prace maturalna.

Ja piszę.

Właśnie o to mi chodziło, że ze szkół wychodzą, przepraszam ale DEBILE z maturą.

a na h*j komuś polak jak idzie na matme?

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

jeden jest lepszym humanista inny lepszym matematykiem i nie wyobrazam sobie pisania pracy stylistycznej jezeli moja pasja sa cyferki. Nauczyciele dobrze wiedza, ze malo kto pisze sam prace na mature, wiec po nich to splywa

pewnie, niech matematyk mówi później: poszłem, włanczać, pisze itp. język polski wcale nie jest nam do życia potrzebny

Witam pisze prezentacje z języka polskiego od kilku lat więc jeśli ktos jest zainteresowany podaje gg 1459239

Z moja pracą ludzie zdają na 80-100%

zapraszam

ja mam temat maturalny zdałam na 85% więc jesli ktoś zainteresowany to na maila pisac :)

ja też mam bardzo dobrą pracę pisał mi ją nauczyciel języka polskiego. Temat podaje na meila.
em300@wp.pl

moge sprzedac prace + kostpekt, 200 zł do targu:)
arek570@wp.pl

100 zł. i napisze

czy napisałbyś mi prezentacje na maturę mam tematy:

1. Motywy orientalne w literaturze romantycznej. Przedstaw ich genezę oraz funkcję.

2.Literackie portrety buntowników. Rozważ problem i jego funkcje na podstawie wybranych przykładów.

3. Motywy zdrajców w literaturze . Rozważ problem na wybranych przykładach literackich.

4. Model życia szczęśliwego . Ukaż rózne ujęcia tego motywu i jego funkcje w wybranych tekstach literackich.

5. Postacie historyczne jako bohaterowie literatury polskiej . Omów temat i jego funkcje , odwołując sie do wybranych dzieł.

A może masz już gotową prezentacje na któryś z w/w tematów.

Jeśli zrobisz to to odpisz i za ile

Ciężko będzie

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zostawiam tu swoje ogłoszenie ;)

Matura zbliża się wielkimi krokami? Perspektywa przygotowania prezentacji maturalnej i poświęcenia czasu na to działania napawa Cię przerażeniem? Z moją pomocą to już nie problem. Studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorka i prawdziwa pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane!
Na dodanie otuchy wszystkim maturzystom nieco uśmiechu: http://www.youtube.com/watch?v=k8UKq1DFN44.

piszę prace maturalne

Na maturze ustnej można zdobyć 20p.Żeby zdać wystarczy 6.Za przedstawienie prezentacji (czyli tego co się kupuje)można dostać 5p.Reszta punktów jest za rozmowę z komisją(zadają pytania ).

ja mam temat: ,,Określ wpływ samotniści na ludzkie życie. W swoich rozważaniach odwołaj się do bohaterów romantycznych" Jak kogoś interesuje pisać, to podam poprawnego maila ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org