Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dietetyk w Łomży |
Jak w temacie,gdzie w Łomży znajdę jakiegoś dietetyka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dietetyk w Łomży |
aha no i moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg...slyszałam że są takie,z tym ze nic wiecej nie wiem,chodzi o nazwe i cene...
|
|
natalinko. Wprawdzie mnie to nie dotyczy ale informacja od osób naprawdę wiarygodnych; zresztą efekty dostrzegalne; Pani Ala, Łomża, ul. Sadowa. Budynek, gdzie znajduje się; m.in.zarząd ogrodów działkowych, radca prawny. Gabinet Pani Ali znajduje sie na parterze. Pozostałe szczegóły zapewne ustalisz sama. Powodzenia. I nie wierz w zadne tabletki odchudzające!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam.
|
|
Witam.Jestem konsultantem zdrowego stylu życia i zajmuję się problematyką otyłości i nadwagi.Możesz wysłać mi smsa z Twoim numerem to oddzwonię do Ciebie.Jeżeli nie chcesz popaść w poważne choroby to stanowczo odradzam odchudzanie przez stosowanie wynalazków typu "tabletki odchudzające".Chcąc zachować zdrowie i doprowadzić organizm do prawidłowej wagi należy zrobić to przez odpowiednie odżywianie i zmianę stylu życia.Mogę Ci w tym pomóc-decyzja należy do Ciebie.Mój telefon:600436209
|
|
Witam.Interim ma rację polecam pania Alę bylam,sprawdziłam efekt zadowalający.
|
|
Poczekajcie! Przeciez autorka postu nic nie wspomniała o odchudzaniu! A może chodzi o dietę w innej chorobie niż otyłość? Może w alergii, może w czym kolwiek innym, nie przesądzajcie od razu:)
|
|
przeczytaj jej post pod spodem cyt: moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg... jednak chodzi o odchudzanie...
|
|
Macpfra faktycznie nie rzucił mi się w oczy nick:)) Nie mniej jednak uważam, że w dzisiejszych czasach powinno się skorzystac z rad dietetyka nie tylko przy odchudzaniu. Wszystko jest niezdrowe, więc co jeść? Mleko a co za tym idzie jego przetwory zostały ostatnio zmieszane z błotem, parówki wczoraj w tvp - zdeptane, świństwo, więc co jeść??? Może wypowie się któryś z dietetyków będących na forum?
|
|
Brzeczyszczykiewicz racja ;) wsio szkodliwe :/ Niedługo to i o wodzie mineralnej powiedza że szkodzi :/ Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ja tez bym chetnie schudla nawet 40 kg ale nie wiem jak to zrobic i z kim bo jak sama sie odchudzam to wpadam w anemie a rodzinny tylko mowi mniej jesc a czy to wszystko od jedzenia czy sa tej tuszy inne przyczyny moze ktos wie my razem z siostra mamy podobny problem z ta tusza
|
|
Ja schudłam 16 kg ,może to niedużo ale jak dla mnie to wystarczy .I pamiętajcie dieta to nie wszystko ,potrzebny jest jeszcze wysiłek fizyczny.
|
|
Witam Pani Doroto. Zajmuję się problematyką otyłości(40kg to już otyłość!!).Mogę Pani i siostrze pomóc w zdrowy sposób, bez w padania w anemię,doprowadzić Wasze organizmy do prawidłowej wagi ciała.Jeżeli jest Pani poważnie zainteresowana poprawą swego stanu zdrowia proszę o kontakt :600436209.Zrobię Pani elektroniczną Analizę Składu Ciała i ogolną Ocenę Wellness oraz przedstawię jak może Pani znowu założyć swe ulubione ubrania ,które wiszą w szafie i czekają,Pozdrawiam Mariusz Łada
|
|
a co trzeba jeść zeby zrrzuciś około 5 kg szczegolnie zeby pozbyc sie brzucha.
|
|
Brzuszki są naprawdę skuteczne .
|
|
Witam natasha 100. Jak kolega wyżej owszem brzuszki są dobre,ale same brzuszki nie wystarczą.tak naprawdę 5kg jest możliwe do stracenia już poprzez oczyszczanie organizmu,bo tyle prawie nosimy w sobie złogów i toksyn.Powyżej 100kg tego dziadostwa jest w nas więcej,bo nawet około 8kg.Oczyszczanie organizmu oczywiście to nie głodówki.To zmiana sposobu odżywiaania,urozmaicenie w posiłkach,dużo więcej owoców i warzyw i odpowiednia suplementacja-bo bez niej tak naprawdę nie jesteśmy w stanie dostarczyć organizmowi odpowiedniej ilości witamin i minerałow w ciągu dnia.To min. 2 l. wody dziennie,około 35-40g błonnika w ciągu dnia,zamienić jasne pieczywo na pełnoziarniste,unikać niezdrowych przekąsek typu:słodkie bułeczki,ciasteczka,fast foody,słodycze.Wyjątkiem jest kostka!!!!! gorzkiej czekolady,spożywać więcej ryb(najlepiej gotowanych na parze,pomijając surowe niż smażonych),wzbogacić naszą dietę o białko roślinne,np.sojowe-Tofu.Ogólnie więcej ruchu-nie tylko palcem po pilocie.Osoby poważnie zainteresowane zmianą swego stylu życia i odżywiania,poprawą sylwetki i ogólnie stanu zdrowia zapraszam do kontaktu :600436209.Mariusz Łada
|
|
Panie Mariuszu, a czy osoby z 4forum jakiś upust dostaną?:) Pozdrawiam!
|
|
Do Brzeczyszczykiewicz :) W życiu nie ma sytuacji,dla których nie ma pomyślnego rozwiązania;są za to ludzie ,którzy go nie szukają.Mój tel: 600436209.Pozdrawiam i do usłyszenia
|
|
chciałabym zapytać pana powyżej jak to wygląda cenowo bo jestem zainteresowana pana oferta. pozdrawiam
|
|
Do Pani : Landriness . Jeżeli jest Pani poważnie zainteresowana poprawą stanu zdrowia(utrata niepotrzebnego balastu to tez poprawa stanu zdrowia) proszę umówić się na BEZPŁATNĄ ANALIZĘ SKŁADU CIAŁA i OCENĘ WELLNESS.Na spotkaniu pozna Pani wszystkie szczegóły.Dlaczego nie podaję jakiejś kwoty?-ponieważ każdy człowiek jest indywidum i ma różne zapotrzebowania i różny stosunek do tych samych spraw.Pozdrawiam.Mój tel. do kontaktu:600436209
|
|
panie Mariuszu Łada my z sopstra sie zglaszamy do pana tylko jak sie mamy odezwac na komorke jak pan nie odpisuje
|
|
Witam serdecznie.Pani Doroto nie dostałem żadnego smsa ani e-maila.Proszę spróbować jeszcze raz :600436209 lub mariusz-lada@wp.pl w treści niech Pani napisze :"Dorota z forum" i swój numer.Na pewno się skontaktuję najszybciej jak to możliwe.Pozdrawiam i czekam na kontakt.Może Pani również nagrać wiadomość na poczcie gdybym był poza zasięgiem w przypadku gdy będzie pani dzwonić.
|
|
hej mogłabyś podać dokładniej gdzie jest ten dietetyk?? bo szukałam i nie wiem gdzie
|
|
A kim jest ta Pani ALA z sadowej i co robi? Czytam o niej juz któryś raz i się zastanawiam
|
|
Czy wizya u Pani Ali na Sadowej jest odplatna?
|
|
hahaha nie za friiiii , w twarz za darmo nie oberwiesz ;-)
|
|
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was orientuje się czy u nas w szpitalu przyjmuje dietetyk? Jeśli ktoś wie, to w którym miejscu mogę go odnaleźć? Pozdrawiam
|
|
Witam, Odświeżam temat. Może ktoś posiada kontakt do typowego dietetyka z Łomży, który ustali szczegółową dietę oraz dokona wszelkich koniecznych pomiarów. Ps. Może ktoś ma kontakt telefoniczny do tej pani Ali z powyższych postów i czy jeszcze się tym zajmuje. Pozdro
|
|
Naprawdę nie ma dietetyka w Łomży? Czyli mamy niszę na rynku. Pomysł dla bezrobotnych: Zrobić szkolenie z dietetyki i rozpoczęcie działalności jako profesjonalny dietetyk. 18.000 PLN dotacji z UP na rozpoczęcie tego typu działalności powinno raczej wystarczyć. Dodam, iż sprawy prawidłowego odżywiania są teraz na czasie i modne, więc przy odpowiednim zareklamowaniu się powinien być popyt na tego typu usługi. Pozdro
|
|
Witam serdecznie, jesli jest Pan nadal zainteresowany poprawą swego stanu zdrowia i wagi proponuję spotkanie w celu dokonania Analizy Składu Ciała(koszt 20 zł) wraz Bilansem Formy.Przedstawię Panu rozwiązanie dzięki któremu już od 30 lat pomagamy ludziom na całym świecie uporać sie z problemem nadwagi i otyłości;mieć więcej energii przez cały dzień,być zdrowszym i nieuzależnionym od nadmiaru lekarstw.W celu ustalenia terminu spotkania proszę o kontakt pod tel. 600436209. Pozdrawiam Konsultant Wellness Mariusz Łada
|
|
oo A Pan MAriusz łada w powyższym linku pisał, że Analizy Składu Ciała wraz Bilansem Formy jest bezpłatna, a teraz 20zł ? Halooo.. coś nie tak :>
|
|
p. Mariusz Łada nie jest typowym dietetykiem, tylko konsultantem pewnej firmy sprzedającej pewne produkty. Ja natomiast potrzebuje kontakt do typowego dietetyka.........., który powie mi ile mam jeść, co mam dokładnie jeść i o której godzinie mam to jeść. Pozdro
|
|
to co pisal p.Lada wczesniej bylo z 2008 roku-teraz mamy juz koniec 2009. przez rok moglo sie bardzo duzo zmienic-ceny rowniez!
|
|
....tak P. madziu.Było bezpłatne ,ale po wielu doświadczeniach doszedłem do wniosku ,że ludzie nie doceniają tego co jest za darmo!!!Cena 20 zł to i tak jak za darmo, gdyż tego typu pomiary ,które wykonuję przy użyciu Analizatora "Tanita" w szpitalu lub specjalistycznych klubach fitnessowych kosztują 200-300 zł. to jest jedynie zwrot jakiegoś kosztu mojego dojazdu. Zeby było wszystko jasne jestem Konsultantem Firmy Herbalife,która już od 30 lat pomaga ludziom w problemach z nadwagą i otyłością właśnie dzięki swoim naukowo opracowanym produktom do Odżywiania Komórkowego.Nie potrzebuje być dietetykiem i układać bezsensownych dietek,ponieważ nasza żywność jest tak katastrafalna,mnóstwo ukrytego tłuszczu i cukru-nawet w nibym zdrowym mussli.Rozwiązanie, które daje Firma Herbalife jest przedewszystkim zdrowe,bezpieczne i skuteczne(ponad 60 mln zadowolonych klientów na całym świecie,wyniki badań klinicznych i wiele innych).To nie znaczy też ,że nie doradzamy co i jak powinno się jeść,z tym ,że przy zastosowaniu Programu Shape Works nie muszę drastycznie rezygnowac ze wszystkich swoich ulubionych potraw. Wybór należy do WAS. Pozdrawiam Mariusz Łada
|
|
www.zyjwellness.pl to jest moja stroan. Zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z informacjami.
|
|
Panie Mariuszu nie chce być wścibski ale sformułowaniem "układać bezsensownych dietek" się Pan baaardzo antyreklamuje jako osoba mająca jakiekolwiek pojęcie o wellness. Pańskie produkty mogą być stosowane jako suplementy diety, a to jest około 10-20% sukcesu. Pozdro
|
|
....jak Pan się dobrze wczyta to napisałem też o jakości naszego żywienia i o tym ,że również mówimy co i jak jeść,nie tylko Produkty Herbalife.Oczywiście zmiany w nawykach żywieniowych muszą nastąpić, bo to właśnie dzięki nim ludzie mają problemy zdrowotne-70 %,a Herbalife dzięki swoim rewolucyjnym produktom ułatwia nam życie,zdrowsze życie. Np.:Brokuły in mg / 100g 1985 1985-2002 Wapń 103 -73% Fosfor 47 -62% Magnes 24 -55% wg ciba-geigy Podobnie jest i z pozostałymi warzywami czy owocami.WHO mówi ,że powinniśmy zjeść 2-3 więcej warzyw i owoców niż 20-30 lat temu,co to oznacza....? To nie miejsce na moje rozwodzenie się.O tym mówimy na naszych spotkaniach dla osób poważnie zainteresowanych swoim zdrowiem.Oczywiście zbilansowana, dobrze dobrana dieta z pewnością będzie lepsza i korzystniejsza dla naszego zdrowia niż wizyty w np. Mc....ale nie dostarczy ona dzisiaj wszystkich niezbędnych składników odżywczych i o tym powie każdy rozsądny dietetyk.Dlaczego lekarze stosują suplementację...? Tak jak pisałem wyżej,nikogo nie namawiamy do stosowania suplementów- najlepszych na świecie-każdy z Was ma prawo wyboru. Pozdrawiam i życzę zdrówka.
|
|
przy tych procentach to jest (-73%;-62%;-24%)
|
|
Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany konsultacjami dietetycznymi zapraszam na: http://jewa.pl/ Działam głownie jako poradnia internetowa ale w szczególnych przypadkach mogę również udzielić porady bezpośrednio, gdyż często odwiedzam Łomżę - bo to moje rodzinne miasto.
|
|
Autor: natalinka1987 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-10-08 20:26 aha no i moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg...slyszałam że są takie,z tym ze nic wiecej nie wiem,chodzi o nazwe i cene... na polskim rynku dostępna jest sibutramina o nazwie Meridia i są też podróby różnych firm. Bo Meri to oryginał. Ostanio mocno staniała. Pamiętam, ponad 2-3 lata temu kosztowała 450 zł za 30 tabl od 2008 jakieś 100 zł, podróby około 60-70 zł. Oczywiście leki musi wypisać lekarz bo są na receptę. Jeśli chcesz się odchudzać to jest setki dobrych stron www wystarczy wpisać w Google i samo Cię naprowadzi
|
|
To wkońcu może ktos napisać, jaka jest cena wizyty u Pani Ali?
|
|
Witam serdecznie wszystkich borykających się z problemem nadmiernych kilogramów.To właśnie dla Was będziemy organizowali Program wsparcia pod hasłem- Weight Loss Challenge-Wyzwania Wagowe. Jest to forma edukacyjno-konkursowa mająca na celu podniesienia świadomości jakie zagrożenie wiąże się z nieprawidłową wagą ciała i oczywiście wparcie dla ludzi ,którzy chcą przezwyciężyć ten problem. Całość odbywa się w luźnej,miłej atmosferze,a rezultaty własne i innych uczestników są motywacją dla całej grupy. Dokładniejsze informacje i zapisy na stronie: http://www.zyjwellness.vizz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=90 lub pod telefonem: 600436209. Pozdrawiam i zachęcam wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa.Aby program się odbył wymagana jest min. ilość uczestników 5 osób,a więc poinformuj znajomych, rodzinę o tej możliwości. Niezależny Konsultant Wellness Mariusz Łada
|
|
A czy Pan, Panie Mariuszu posiada dyplom szkoły kształcącej w zawodzie dietetyk, czy tylko jest Pan po jakimś kursie? Jeśli po tym drugim to zdaje Pan sobie sprawe, że wg projektu nowej ustawy o zawodach medycznych nie będzie Pan już mogl zajmować się tym, czym Pan się zajmuje obecnie bez odpowiednich kwalifikacji. Pozdrawiam
|
|
Prostą i łatwą w przygotowaniu dietę przygotowali mi w centrum Naturhouse – www.naturhouse-polska.pl/adresy-centrow-nh/dolnoslaskie/wroclaw/centrum-dietetyczne-naturhouse-piastowska. Pierwsza porada jest bezpłatna, także warto spróbować.
|
|
Na ul, Pułaskiego 65 czy coś takiego, widziałem szyld dietetyka, jakaś Pani, ale szczegółów nie znam. Musicie sobie podjechać.
|
|
|
\"Zdrowa Kaloria\" 783 043 327 na Sienkiewicza 10
|
|
Polecicie jakiegoś online?
|
|
Mnie od złej diety bardzo mocno bolał ostatnio brzuch. Mam nadzieję, że mi to w końcu przejdzie. Szukam teraz nimesil cena na KtoMaLek.pl. Odkryłam tę stronę ostatnio i wydaje mi się, że naprawdę super się sprawdza.
|
|
Zobacz sobie programy dla dietetyków widziałam, ze w ofercie też jest baza dietetyków z całej polski. Może akurat znajdziesz kogoś z Łomży. Sama mam zamiar zgłosić się do dietetyka bo mam do zrzucenia 15 kilogramów i bardzo słabo mi idzie. Jednak MŻ to dieta nie dla mnie.
|
|
W łomży polecam dietetyczkę na mazowieckiej https://naturhouse-polska.pl/adresy-centrow-nh/podlaskie/lomza/ Bardzo miła i profesjonalna obsługa. U mnie efekty b.zadowalające w 6 miesięcy -25kg. Na początku miałem problem trzymać się diety ale dałem radę.
|
|
A ja polecę http://rzeszow.mojdietetyk.pl/ - poradnia dietetyczna rzeszów, która naprawdę potrafi pomóc w najgorszych przypadkach, kiedy trafiamy do takiego miejsca już niemalże za późno.
|
|
Polecam Panią Anetę z Perfect Slim. Super dietyczka. Becia
|
|
a ja nie polecam ciebie Imię (nazwa) użytkownika: Becia 28 Posty: 4 Imię: Aneta E-mail: anedan@wp.pl
|
|
Ja polecam Dietetyczkę z Poradni Perfect Slim na Małachowskiego 6 lokal 51. Jako jedyna znalazła przyczynę mojego uporczywie powracającego trądziku. Co prawda przede mną jeszcze długa droga, ale po dwytygodniowej zaproponowanej przez Panią Anetę w końcu widzę poprawę. Oby tak dalej!! zachęcam do odwiedzenia strony internetowej poradni: www.perfect-slim.pl
|
|
Ja polecam Dietetyczkę z Poradni Perfect Slim na Małachowskiego 6 lokal 51. Jako jedyna znalazła przyczynę mojego uporczywie powracającego trądziku. Co prawda przede mną jeszcze długa droga, ale po dwytygodniowej zaproponowanej przez Panią Anetę diecie w końcu widzę poprawę. Oby tak dalej!! zachęcam do odwiedzenia strony internetowej poradni: www.perfect-slim.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |