Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebna krew A Rh - |
Potrzebna jest krew grupy A Rh - dla umierającego dziecka. Kontakt na nr telefonu 604 947 367. nar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebna krew A Rh - |
moge oddac zamiennie arh+ wiem ze istnieje taka mozliwoc.
|
|
Chyba jest tylko 1 osoba :/
|
|
Szkoda tylko że podany numer jest zły, bo mam dawce krwi
|
|
andrius: zapewne przekleiłeś tę wiadomość z jakiegoś paciorkowego emaila, rozsyłanego przez jakiegoś debila. Oszczędź sobie następnym razem, proszę... Ja identycznych emaili dostaję +/- 100 tygodniowo. Pozdrawiam
|
|
zapraszm do punktu krwiodastwa i krwiolecznictwa w naszym szpitalu. tam moze kazdy oddac krew o ile spenia wszystkie wymogi :) ..i zapewniem was, ze jest to kolejny nic nie warty lancuszek ktory trzeba olac, a swoje zdanie motywuje tym, iz takie sprawy jak kerw potrzebna umierajacemu dziecku czy inne temu podobne przypadki sa wlasnie zalatwiane przez ten punkt :] poniewaz mam w domu codziennie relacje z tego co tam sie dzieje zapewniem was, ze jak bedzie umieralo jakies dziecko czy czyjas matka itp., a tam nie zdolaja sciagnac krwi z Polski co jest raczej nie mozliwe to was o tym poinformuje i wtedy bedziecie mogli sie wykazac :) pozdrawiam
|
|
a ten numer to pewnie przekierowanie na wyspy jakies za 450zl min.
|
|
juz bylem punkcie krwiodastwa, wzieli jedna porcje i koniec bo jakiegos alatu mialem za duzo. porobilem badania by sprawdzic watrobe, a tu nic. Watroba zdrowa a alatu - czy jak sie ten enzym nazywa, wciaz za duzo. i badz tu czlowieku madry
|
|
Sciema z tym tekstem. Przejęłam się kiedyś podobnym tylko bardziej dramatycznym i wszystko okazało sie kłamstwem. Takie akcje uczą mnie nie reagować na takie apele. Obym kiedyś tego nie żałowała, ale nie lubię jak oszust wykorzystuje ludzką wrażliwość. Allinka
|
|
To sie nazywa chamstwo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |