wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Potrzebna krew A Rh -

Potrzebna jest krew grupy A Rh - dla umierającego dziecka. Kontakt na nr telefonu 604 947 367.

nar

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Potrzebna krew A Rh -

moge oddac zamiennie arh+ wiem ze istnieje taka mozliwoc.

Chyba jest tylko 1 osoba :/

Szkoda tylko że podany numer jest zły, bo mam dawce krwi

andrius: zapewne przekleiłeś tę wiadomość z jakiegoś paciorkowego emaila, rozsyłanego przez jakiegoś debila. Oszczędź sobie następnym razem, proszę... Ja identycznych emaili dostaję +/- 100 tygodniowo.

Pozdrawiam

zapraszm do punktu krwiodastwa i krwiolecznictwa w naszym szpitalu.
tam moze kazdy oddac krew o ile spenia wszystkie wymogi :)
..i zapewniem was, ze jest to kolejny nic nie warty lancuszek ktory trzeba olac, a swoje zdanie motywuje tym, iz takie sprawy jak kerw potrzebna umierajacemu dziecku czy inne temu podobne przypadki sa wlasnie zalatwiane przez ten punkt :]
poniewaz mam w domu codziennie relacje z tego co tam sie dzieje zapewniem was, ze jak bedzie umieralo jakies dziecko czy czyjas matka itp., a tam nie zdolaja sciagnac krwi z Polski co jest raczej nie mozliwe to was o tym poinformuje i wtedy bedziecie mogli sie wykazac :)
pozdrawiam

a ten numer to pewnie przekierowanie na wyspy jakies za 450zl min.

juz bylem punkcie krwiodastwa, wzieli jedna porcje i koniec bo jakiegos alatu mialem za duzo. porobilem badania by sprawdzic watrobe, a tu nic. Watroba zdrowa a alatu - czy jak sie ten enzym nazywa, wciaz za duzo.
i badz tu czlowieku madry

Sciema z tym tekstem. Przejęłam się kiedyś podobnym tylko bardziej dramatycznym i wszystko okazało sie kłamstwem. Takie akcje uczą mnie nie reagować na takie apele. Obym kiedyś tego nie żałowała, ale nie lubię jak oszust wykorzystuje ludzką wrażliwość.

Allinka

To sie nazywa chamstwo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org