Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trwała na rzęsy |
witam wiecie może czy którys z zakładów kosmetycznych w łomży ma w swojej ofercie trwałą na rzęsy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trwała na rzęsy |
belle damme na ul 3 maja 3b
|
|
a nie wiesz ile to tam kosztuje?
|
|
40 albo 50zl
|
|
heee.. to teraz tak sie reklamy robi?;p
|
|
|
Nie warto , potem tracisz połowę rzęs, zamiast je upiększać to sobie niszczysz! Glupota! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
to prawda ze to reklama wejdzcie w profil stokrotki , 0 postów przed chwilą miała , a beauty lashes ma w mailu napis makeup .. ale sie wkopali !
|
|
beauty lashes nazywa sie Kasia i robi makijaze... http://beauty-lashes.blogspot.com/ widocznie nie umie sobie sama zrobic trwalej na rzesy i sie pyta ale zescie ameryke odkryli i spisek co?
|
|
A ja podejrzewam, że zamierza się poprostu tym zająć i orientuje się w cenach, w sumie nikomu tym krzywdy nie robi a Ciebie LauraCrow to chyba coś boli... [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
a ja podejrzewam ze przebierasz wlasnie kapucynem i bronisz kazdej takiej reklamowczyni zeby sie podlizac bo to baba
|
|
"przebierasz wlasnie kapucynem" to zostawie bez komentarza, świadczy to tylko i wylącznie o twoim poziomie intelektualnym. I nikogo nie bronię, bo nawet jej osobiście nie znam poprostu rozumiem. Nigdy sie nie podlizywalam i nie mam takiego zamiaru Profesorku, wiec lepiej nie podejrzewaj :) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
a na płaty czolowe mozna zrobić trwałą? a gdzie?
|
|
Na szczęście nie można ;) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Yomanda tak boli mnie kretynizm i uposledzenie niektorych ludzi na tym forum dziewczyna juz kiedys pisala sama sie reklamowala na 4lomza, z eprzedluza rzesy i maluje teraz pyta sie o konkretna rzecz, a wy juz reklama reklama o bez kitu tak niech sie wszyscy przyznaja, ze tu tylko autopromocje sa i bedzi git
|
|
Też mi się tak wydaje, że można zniszczyć przy tym swoje rzęsy, a jednak one nie odrastają tak szybko i z wiekiem są coraz słabsze rzadsze, dlatego nie ma co ryzykować. Jeśli chcesz na jakąś imprezę dodać objętości rzęsom, to możesz na przykład doczepić kępki, nie wiem, gdzie dokładnie w Łomży można kupić sztuczne rzęsy, ale w sieci w drogerii https://puderek.com.pl/ są za naprawdę niewielkie pieniądze.
|
|
O, ja właśnie szukałem tego typu informacji :) Dzięki :) Jestem pewien, że mi się one przydadzą :) Przypuszczam, że można zaznać równej pełni życia w ciągu siedemdziesięciu godzin, jak w ciągu siedemdziesięciu lat
|
|
nie słyszałam o takim sposobie na rzęsy. Nie wiem w ogóle jak to wygląda.
|
|
Ja bym nie ryzykowała. Lepiej mieć zwyczajne rzęsy, ale mieć, a nie takie wyłysiałe.
|
|
Czy zamiast trwałej nie lepiej zastosować sztuczne rzęsy , które dłużej się utrzymują? Jakie są typy rzęs i jak je mocować?
|
|
Podobno w chińskich sklepach są bardzo tanie a najlepiej trzymają się przyklejone kropelką... Taki klej ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |