środa, 28 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
trwała na rzęsy

witam wiecie może czy którys z zakładów kosmetycznych w łomży ma w swojej ofercie trwałą na rzęsy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: trwała na rzęsy

belle damme na ul 3 maja 3b

a nie wiesz ile to tam kosztuje?

40 albo 50zl

heee.. to teraz tak sie reklamy robi?;p

:D

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Nie warto , potem tracisz połowę rzęs, zamiast je upiększać to sobie niszczysz! Glupota!

[...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.

to prawda ze to reklama wejdzcie w profil stokrotki , 0 postów przed chwilą miała , a beauty lashes ma w mailu napis makeup ..
ale sie wkopali !

beauty lashes nazywa sie Kasia i robi makijaze... http://beauty-lashes.blogspot.com/ widocznie nie umie sobie sama zrobic trwalej na rzesy i sie pyta ale zescie ameryke odkryli i spisek co?

A ja podejrzewam, że zamierza się poprostu tym zająć i orientuje się w cenach, w sumie nikomu tym krzywdy nie robi a Ciebie LauraCrow to chyba coś boli...

a ja podejrzewam ze przebierasz wlasnie kapucynem i bronisz kazdej takiej reklamowczyni zeby sie podlizac bo to baba

"przebierasz wlasnie kapucynem" to zostawie bez komentarza, świadczy to tylko i wylącznie o twoim poziomie intelektualnym. I nikogo nie bronię, bo nawet jej osobiście nie znam poprostu rozumiem. Nigdy sie nie podlizywalam i nie mam takiego zamiaru Profesorku, wiec lepiej nie podejrzewaj :)

a na płaty czolowe mozna zrobić trwałą?

a gdzie?

Na szczęście nie można ;)

Yomanda tak boli mnie kretynizm i uposledzenie niektorych ludzi na tym forum dziewczyna juz kiedys pisala sama sie reklamowala na 4lomza, z eprzedluza rzesy i maluje teraz pyta sie o konkretna rzecz, a wy juz reklama reklama o bez kitu tak niech sie wszyscy przyznaja, ze tu tylko autopromocje sa i bedzi git

Też mi się tak wydaje, że można zniszczyć przy tym swoje rzęsy, a jednak one nie odrastają tak szybko i z wiekiem są coraz słabsze rzadsze, dlatego nie ma co ryzykować. Jeśli chcesz na jakąś imprezę dodać objętości rzęsom, to możesz na przykład doczepić kępki, nie wiem, gdzie dokładnie w Łomży można kupić sztuczne rzęsy, ale w sieci w drogerii https://puderek.com.pl/ są za naprawdę niewielkie pieniądze.

O, ja właśnie szukałem tego typu informacji :) Dzięki :) Jestem pewien, że mi się one przydadzą :)

Przypuszczam, że można zaznać równej pełni życia w ciągu siedemdziesięciu godzin, jak w ciągu siedemdziesięciu lat

nie słyszałam o takim sposobie na rzęsy. Nie wiem w ogóle jak to wygląda.

Ja bym nie ryzykowała. Lepiej mieć zwyczajne rzęsy, ale mieć, a nie takie wyłysiałe.

Czy zamiast trwałej nie lepiej zastosować sztuczne rzęsy , które dłużej się utrzymują? Jakie są typy rzęs i jak je mocować?

Podobno w chińskich sklepach są bardzo tanie a najlepiej trzymają się przyklejone kropelką... Taki klej ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam działkę 885 m2 - Nowogród ul. Sikorskiego 10: asfalt, ogrodzenie, prąd, woda podłączone, kanalizacja i internet w ulicy, studnia, drewniana zabudowa do rozbiórki.
tel. 508323862, 539908593
praca
Zatrudnimy pomocnika przy wykonywaniu prac hydraulicznych. Doświadczenie nie wymagane. Zatrudnimy również instalatorów z doświadczeniem.
tel. 664233004
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org