Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Buty do biegania |
Szukasz dobrych, wygodnych butów do biegania? Zapoznaj się z najnowszym modelem Reebok ZigTech. Stworzyliśmy te buty, by odciążyć mięśnie nóg nawet o 20%. Efekt uzyskaliśmy dzięki zastosowaniu technologii polegającej na zwrocie energii w płaszczyźnie poziomej buta. Chcesz wiedzieć więcej? Zapytaj lub wejdź na naszą stronę. Pozdrawiam w imieniu Reebok. http://www.reebok.com/pl/zigtech
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Buty do biegania |
Reebok to kiepskie buty po nie calym roku materiał z nich zaczoł mi sie zdzierac
|
|
A kto chodzi rok w butach? Sportowych używam cztery razy w tygodniu do biegania po pracy i max 3 miesiące i do kosza.
|
|
ja
|
|
Jak buty do biegania to tylko Asics.
|
|
Transponder to jakich ty butów używasz ? i ile km robisz przez te 3 miesiące?
|
|
ASIC ! MIZUNOO!
|
|
Wcześniej Nike trochę Pumy sporadycznie Reebok moim zdaniem najgorsze ale ostatnio tylko i wyłącznie Asics tak jak kolega wyżej. Moim zdaniem najlepsze. Biegam może nie dużo ale lubię komfort a po jakimś czasie adidasy tracą elastyczność.
|
|
mozesz zainwestowac w klapki japonki, dobrze sie w nich biega po wodzie, a wszystkie odpryski leca z tylu na plecy
|
|
Te buty https://www.czasnabuty.pl/firm-pol-1490872380-CONVERSE.html są miękkie i bardzo wygodne, tylko czy do biegania nie trzeba wybrać butów z twardą podeszwą?
|
|
Do biegania to tylko New Balance.
|
|
Tak? A jak dla mnie to one się do biegania słabo nadają. Lepsze są Asics.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |