Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który dobry mechanik samochodowy? |
Czy w Łomży są uczciwe wasztaty zajmujące się naprawą samochodów? Czy ktoś może polecić NIEnaciągaczy i NIEpartaczy? Szczególnie chodzi mi znających się na silnikach diesla i wykonujących naprawy zawieszenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który dobry mechanik samochodowy? |
na polowej, na przeciwko urzędu skarbowego w podwórku! Polecam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
najlepiej t w ASO
|
|
wszędzie są naciągacze !!
|
|
Zależy jaki wóz. Jak maluch albo poldaek ( albo inne PRLowsie wozy) to na Poznańskiej na tym zakręce, naprzeciwko bloków przy sklepie spozywczym jest dobry , uczciwy mechanik. W inych 4kołowcach to on nie grzebie:)
|
|
napewno dobrze ale niezbyt tanio w piatnicy jadac z nowego mostu do piatnicy na skrzyzowaniu, na prawo na bialystok po lewej mechanik H. Biedrzycki, a najlepiej polecam warsztat w Rutkach u pana J.Kłoska, tanio wszystkie czesci na miejscu, jak dla mnie warto przejechac te 30km, bo na samych czesciach zaoszczedzisz wiecej niz wydasz na paliwo
|
|
Carmello.... no nie tylko w PRLowskich zabytkach.... bo za niemców francuzów też się bierze.... zawiechę robi kazdego.... tylko nie grzebie się w elektronice i elektryce... ...Wiem bo u niego robiłem i polecam! Tyle że trochę daleko od miasta! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no fakt:)
|
|
Uczciwy, tani i solidny pan Tadek, kiedys był przy stacji paliw Kurpiewskiego a teraz w hali byłego WZGS. Po wjeżdzie na plac, przed lub za myjnią calodobową w lewo, bedzie tam reklama oleju silnikowego bo tam tez wymieniają bezpłatnie.
|
|
Uważajcie na partacza z "Autotrans" na placu POMu! Szczerze odradzam.
|
|
ja tam bym radzil podjechac na plac zeglickiego czy jak mu tam. Tam gdzie czesci sprzedaja tam cos powinni poradzic w zawieszeniu wszystko wymienia a w silnikach to nie wiem czy grzebia bo takich powazniejszych awarii nie mialem no oprocz sprzegla. Za to moj kumpel poleca tych na polowej ale ja tam ich nie znam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |