środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
który dobry mechanik samochodowy?

Czy w Łomży są uczciwe wasztaty zajmujące się naprawą samochodów? Czy ktoś może polecić NIEnaciągaczy i NIEpartaczy? Szczególnie chodzi mi znających się na silnikach diesla i wykonujących naprawy zawieszenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: który dobry mechanik samochodowy?

na polowej, na przeciwko urzędu skarbowego w podwórku! Polecam!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

najlepiej t w ASO

wszędzie są naciągacze
!!

Zależy jaki wóz. Jak maluch albo poldaek ( albo inne PRLowsie wozy) to na Poznańskiej na tym zakręce, naprzeciwko bloków przy sklepie spozywczym jest dobry , uczciwy mechanik. W inych 4kołowcach to on nie grzebie:)

napewno dobrze ale niezbyt tanio w piatnicy jadac z nowego mostu do piatnicy na skrzyzowaniu, na prawo na bialystok po lewej mechanik H. Biedrzycki, a najlepiej polecam warsztat w Rutkach u pana J.Kłoska, tanio wszystkie czesci na miejscu, jak dla mnie warto przejechac te 30km, bo na samych czesciach zaoszczedzisz wiecej niz wydasz na paliwo

Carmello.... no nie tylko w PRLowskich zabytkach.... bo za niemców francuzów też się bierze.... zawiechę robi kazdego.... tylko nie grzebie się w elektronice i elektryce...
...Wiem bo u niego robiłem i polecam! Tyle że trochę daleko od miasta!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

no fakt:)

Uczciwy, tani i solidny pan Tadek, kiedys był przy stacji paliw Kurpiewskiego a teraz w hali byłego WZGS. Po wjeżdzie na plac, przed lub za myjnią calodobową w lewo, bedzie tam reklama oleju silnikowego bo tam tez wymieniają bezpłatnie.

Uważajcie na partacza z "Autotrans" na placu POMu! Szczerze odradzam.

ja tam bym radzil podjechac na plac zeglickiego czy jak mu tam. Tam gdzie czesci sprzedaja tam cos powinni poradzic w zawieszeniu wszystko wymienia a w silnikach to nie wiem czy grzebia bo takich powazniejszych awarii nie mialem no oprocz sprzegla. Za to moj kumpel poleca tych na polowej ale ja tam ich nie znam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org