Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transport |
Potrzebuje transportu 30 sierpnia ok godz 6 - 7 rano z Warszawy Okęcia do Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transport |
a ile zapłacisz?może się dogadamy ?
|
|
to nie transport, tylko transfer. Pisz, jak należy, bo ja już chciałem swojego 30 tonowca odpalać. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ze mna tez mozesz sie dogadac. (-_-)
|
|
stefanek1 rozbawiłeś mnie:) a że się to zdarza rzadko i nie chce być wredna, a że ruda jestem to Ci coś zacytuje: "Transfer - przekazywanie lub przelew pieniędzy z jednej instytucji finansowej do drugiej albo wartości dewizowych z jednego kraju do drugiego, lub przejście zawodnika (zwłaszcza piłkarza z jednego klubu do innego za odpowiednia sume pieniedzy" Transport - przewóz ludzi lub ładunków różnymi środkami lokomocji; też środki przwowozowe...itd" Pozdrawiam serdecznie. Już załatwiony TRANSPORT:)**
|
|
Jeżeli chodzi o prace związane z transportem oraz spedycją korzystam wyłącznie z usług firmy ELCOM - https://elcom.pl/agencja-celna/ , ponieważ są to eksperci w tych branżach. Korzystam z ich usług od wielu lat i nigdy nie było większego problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |