piątek, 09 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Transport

Potrzebuje transportu 30 sierpnia ok godz 6 - 7 rano z Warszawy Okęcia do Łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Transport

a ile zapłacisz?może się dogadamy ?

to nie transport, tylko transfer.
Pisz, jak należy, bo ja już chciałem swojego 30 tonowca odpalać.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ze mna tez mozesz sie dogadac.

(-_-)

stefanek1
rozbawiłeś mnie:) a że się to zdarza rzadko i nie chce być wredna, a że ruda jestem to Ci coś zacytuje:
"Transfer - przekazywanie lub przelew pieniędzy z jednej instytucji finansowej do drugiej albo wartości dewizowych z jednego kraju do drugiego, lub przejście zawodnika (zwłaszcza piłkarza z jednego klubu do innego za odpowiednia sume pieniedzy"
Transport - przewóz ludzi lub ładunków różnymi środkami lokomocji; też środki przwowozowe...itd"
Pozdrawiam serdecznie. Już załatwiony TRANSPORT:)**

Jeżeli chodzi o prace związane z transportem oraz spedycją korzystam wyłącznie z usług firmy ELCOM - https://elcom.pl/agencja-celna/ , ponieważ są to eksperci w tych branżach. Korzystam z ich usług od wielu lat i nigdy nie było większego problemu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org