Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podsłuch GSM namiar |
Witam, czy ktoś posiada namiar na człowieka który zajmuje się w Łomży sprawami podsłuchowymi? Słyszałem że jest człowiek w łomży, który posiada coś takiego lub ma dostęp do tego. Nie chodzi mi o spyphone tylko bezpośredni odsłuch rozmowy telefonicznej i smsów. Proszę o namiar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podsłuch GSM namiar |
Nie sadzisz ze to tak jakbys pytal na forum gdzie w lomzy kupic lewy spirytus albo papierosy ,w warszawie usluga kosztuje 8.000zl za godzinne nagranie
|
|
A co ty z KGB ? a może tobie przydał by się psychiatra a nie podsłuchiwanie ludzi ;|
|
|
Kup lepiej plyte USRP i soft za 15tys zl i bedziesz sam se sluchal
|
|
sam masz odpowiedz wiec zainwestuj 15 kola i masz po co pytasz Przyjdzie czas ...
|
|
lub zmień dziewczynę
|
|
Fajnie by bylo miec takie urzadzenie :) Nareszcie bym sie dowiedzial dlaczego jedno z moich dzieci ma czarna karnacje skory :)))
|
|
ja tez bym chcial bezposrednio poodsluchiwac sms-y :)
|
|
Są też strony, gdzie można kupić tego typu sprzęt. Wejdź sobie na sklep-seko.pl/podsluchy-gsm-c-1_11.html i sam sprawdź duży wybór urządzeń.
|
|
W moim przypadku zdecydowałem się na zakup monitoring telefonu i jestem bardzo zadowolony, ponieważ oprogramowanie sprawdza się bardzo dobrze. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |