Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allegro-windykacja |
Witam problem wyglada tak ze mam dlug u allegro jakies 22 zl ,nie bylo mnie wiec nie placilem a teraz widze ze w skrzynce mailowej mam wiadomosc od firmy windykacyjnej ze mam zaplacic te kwote z jakimis tam odsetkami dla allegro ale podali inny numer konta niz allegro wiec gdzie wplacic pieniadze bo juz sam niewiem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allegro-windykacja |
wejdz na konto allegro i oplac przelewem przez konto, mialem tak wiele razy :)
|
|
a to nie przeszlo teraz na firme windykacyjna ?
|
|
Szanowny Panie, W zwiazku z udzielonym pelnomocnictwem, informujemy, ze arvato services Polska monitoruje od dnia 26.04.2010 roku platnosci QXL Poland Sp. z o.o. (allegro)*. Prosimy o uregulowanie naleznosci w kwocie ** wobec naszego Zleceniodawcy do dnia 13.08.10. Wplaty nalezy dokonac na ponizszy rachunek bankowy: QXL Poland Sp. z o.o. (allegro) inne niz te na ktore mam wplacac .. Z powazaniem, arvato services Polska
|
|
pwoiem ci rzeeee: nie wiem . :)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Po prostu allegro "sprzedało" Twój dług tej firmie i dlatego jest zmiana konta
|
|
nie powinno mnie o tym powiadomic ? jakis list czy cos ? bo w maila to tak srednio wierze..kazdy moglby wyslac takiego maila i podac numer konta do wplaty ;]
|
|
Nigdy ale to nigdy nie płać na wezwania drogą mail. Odpisz na tego maila też mailem że żądasz powiadomienia na piśmie. Jak przyślą to dopiero opłać.
|
|
jeśli dostawałeś wcześniej upominania na maila od Allegro i zawiesili Ci konto, to Twój dług został sprzedany firmie windykacyjnej ... nie łatwiej napisać maila bezpośrednio do Allegro z prośba o udzielenie informacji
|
|
ech , tez tak mialem, zablokowali mi trwającą aukcję, więc stwierdziłem ze im nie zaplace skoro działają na moja szkodę i tak konto na allegro zablokowali, maile słali, listy słali i tyle. Za 22 zł to nikt Ci egzekucji komorniczej nie przeprowadzi, możesz wyluzowac i chłodne piwko sobie otworzyć, miłego weekendu ;DD
|
|
Moja odp do nich brzmiala tak : Witam, to już nie mogę wpłacić długu dla allegro ? Chciałem dalej mieć tam konto.. Odpisali mi tak : Szanowny Panie Jest możliwość dokonania płatności na konto allegro. Właściciel allegro firma QXL na mocy pełnomocnictwa przekazało sprawę do firmy windykacyjnej arvato services Polska i w związku z powyższym prosimy o dokonanie wpłaty zaległości na konto podane w emailu. Kiedy się pieniądze zaksięgują, konto allegro zostanie odblokowane w przeciągu dwóch tygodni. Prosimy o dokonanie płatności do 16.08.2010 r i przesłanie potwierdzenia płatności na nr faks bądź email podany we wcześniejszym emailu. Z poważaniem arvato services Polska CO MYSLICIE ?
|
|
Właśnie mam pytanie. Jak wystawiłem przedmiot na alledrogo i pisało tam że do zapłaty ileś kasy. to gdzie to znajde że niby mam zapłacic za wystawienie przedmiotu ?
|
|
moje allegro-moje konto-bierzace saldo i fplata
|
|
Jasiu, jak się robi takie ładne logo ?
|
|
w paincie hcesz to ci zrobie xDD
|
|
wplacilem dla allegro ;D
|
|
Sami się upomną.
|
|
Jeśli szukacie firm które oferują oddłużanie spółek to polecam kancelaria restrukturyzacyjna firm i spółek Oni od lat prowadzą działalność, która polega na tworzeniu strategii i planów firanowych oraz doradztwie biznesowym. Polecam się zapozna z ofertą a nawet korzystać jeśli chcecie uratować biznes.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |