czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Allegro-windykacja

Witam problem wyglada tak ze mam dlug u allegro jakies 22 zl ,nie bylo mnie wiec nie placilem a teraz widze ze w skrzynce mailowej mam wiadomosc od firmy windykacyjnej ze mam zaplacic te kwote z jakimis tam odsetkami dla allegro ale podali inny numer konta niz allegro wiec gdzie wplacic pieniadze bo juz sam niewiem ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Allegro-windykacja

wejdz na konto allegro i oplac przelewem przez konto, mialem tak wiele razy :)

a to nie przeszlo teraz na firme windykacyjna ?

Szanowny Panie,

W zwiazku z udzielonym pelnomocnictwem, informujemy, ze arvato services Polska monitoruje od dnia 26.04.2010 roku platnosci QXL Poland Sp. z o.o. (allegro)*.
Prosimy o uregulowanie naleznosci w kwocie ** wobec naszego Zleceniodawcy do dnia 13.08.10.

Wplaty nalezy dokonac na ponizszy rachunek bankowy:

QXL Poland Sp. z o.o. (allegro)
inne niz te na ktore mam wplacac ..

Z powazaniem,

arvato services Polska

pwoiem ci rzeeee: nie wiem . :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Po prostu allegro "sprzedało" Twój dług tej firmie i dlatego jest zmiana konta

nie powinno mnie o tym powiadomic ? jakis list czy cos ? bo w maila to tak srednio wierze..kazdy moglby wyslac takiego maila i podac numer konta do wplaty ;]

Nigdy ale to nigdy nie płać na wezwania drogą mail. Odpisz na tego maila też mailem że żądasz powiadomienia na piśmie. Jak przyślą to dopiero opłać.

jeśli dostawałeś wcześniej upominania na maila od Allegro i zawiesili Ci konto, to Twój dług został sprzedany firmie windykacyjnej ... nie łatwiej napisać maila bezpośrednio do Allegro z prośba o udzielenie informacji

ech , tez tak mialem, zablokowali mi trwającą aukcję, więc stwierdziłem ze im nie zaplace skoro działają na moja szkodę i tak konto na allegro zablokowali, maile słali, listy słali i tyle.

Za 22 zł to nikt Ci egzekucji komorniczej nie przeprowadzi, możesz wyluzowac i chłodne piwko sobie otworzyć, miłego weekendu ;DD

Moja odp do nich brzmiala tak :

Witam, to już nie mogę wpłacić długu dla allegro ?
Chciałem dalej mieć tam konto..

Odpisali mi tak :

Szanowny Panie
Jest możliwość dokonania płatności na konto allegro. Właściciel allegro firma QXL na mocy pełnomocnictwa przekazało sprawę do firmy windykacyjnej
arvato services Polska i w związku z powyższym prosimy o dokonanie wpłaty zaległości na konto podane w emailu.
Kiedy się pieniądze zaksięgują, konto allegro zostanie odblokowane w przeciągu dwóch tygodni.
Prosimy o dokonanie płatności do 16.08.2010 r i przesłanie potwierdzenia płatności na nr faks bądź email podany we wcześniejszym emailu.

Z poważaniem
arvato services Polska

CO MYSLICIE ?

Właśnie mam pytanie.
Jak wystawiłem przedmiot na alledrogo i pisało tam że do zapłaty ileś kasy.
to gdzie to znajde że niby mam zapłacic za wystawienie przedmiotu ?

moje allegro-moje konto-bierzace saldo i fplata

Jasiu, jak się robi takie ładne logo ?

w paincie
hcesz to ci zrobie xDD

wplacilem dla allegro ;D

Sami się upomną.

Jeśli szukacie firm które oferują oddłużanie spółek to polecam kancelaria restrukturyzacyjna firm i spółek Oni od lat prowadzą działalność, która polega na tworzeniu strategii i planów firanowych oraz doradztwie biznesowym. Polecam się zapozna z ofertą a nawet korzystać jeśli chcecie uratować biznes.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org