poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie chcieliśmy promować Podlaskiego

Bo niby po co .... Łomża to historyczne Mazowsze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie chcieliśmy promować Podlaskiego

Jak to nie chcieliśmy promować ?

gdyby wcześniej poinformowali że coś takiego będzie to może więcej osób by przyszło, a tak to jak zrobili tak mają

jaka promocja tylu zainteresowanych

0 słownie 0 informacji wiec i brak zainteresowania

550 tys zł na kampanie promującą Podlasie w woj. podlaskim !!!??? To już nie ma na co wydawać pieniędzy ???

Nasuwają mi się tez inne pytania; kto za to zapłacił, czy był jakiś przetarg na tą kampanie i czy ktoś zostanie rozliczony z sukcesu marketingowego owej kampanii ?

Lomza i jej mieszkancy wybitnie uzdolnieni, zajmuja sie promocja swojego miasta, na calym swiecie
osobiscie - opowiadalam o niej w pracy, wszyscy sluchali mnie z zainteresowaniem, a co po nie -ktorzy, dopytywali sie ,ile kieliszkow wodki czy szampana potrafie naraz wypic???
zaczynam.. od dwoch kieliszkow szampana, potem troche rozmawiam , hihocze, zjem czipsa, potem znowu moge zaczynac dolewajac czerwonego wina jednoczesnie promujac moje rodowite miasto
zazwyczaj , koledzy dopytuja sie jakie mamy drogi- w polsce??
odpowiadam, ze teraz extra, kiedys byly w okropnym stanie,ale naplyw turystow i dotacje uni na igrzyska 2012 - powoduja , ze biznes infrastuktur kwitnie

Opowiadaj dalej. Co potem :)

dalej to nic ciekawego, same fanaberie i superlatywy , ze niby krajobraz jest ladny, zielony, czyste powietrze przyprawia o zawrot glowy, widac same urodzajne pola mimo tego ze sa piachy
jadna kolezanke z pracy podnieca fakt , ze ja lubie wypic, i ciagle , ale to ciagle powtarza mi , ze chcialaby mnie zobaczyc pijana, i przy tym sie tak usmiecha tajemnicza, -raz sie jej zapytamam czy nie jest bi?? a ona ,ze jeszcze takiego pytania sobie nie postawila?? ale przy tym sie usmiechnela , i bez przerwy nalega by ze mna zjesc obiad
nie wiem teraz czy to ja lomza fascynuje , czy moje towarzystwo jej odpowiada

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org