Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie chcieliśmy promować Podlaskiego |
Bo niby po co .... Łomża to historyczne Mazowsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie chcieliśmy promować Podlaskiego |
Jak to nie chcieliśmy promować ?
|
|
gdyby wcześniej poinformowali że coś takiego będzie to może więcej osób by przyszło, a tak to jak zrobili tak mają ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
|
550 tys zł na kampanie promującą Podlasie w woj. podlaskim !!!??? To już nie ma na co wydawać pieniędzy ??? Nasuwają mi się tez inne pytania; kto za to zapłacił, czy był jakiś przetarg na tą kampanie i czy ktoś zostanie rozliczony z sukcesu marketingowego owej kampanii ?
|
|
Lomza i jej mieszkancy wybitnie uzdolnieni, zajmuja sie promocja swojego miasta, na calym swiecie osobiscie - opowiadalam o niej w pracy, wszyscy sluchali mnie z zainteresowaniem, a co po nie -ktorzy, dopytywali sie ,ile kieliszkow wodki czy szampana potrafie naraz wypic??? zaczynam.. od dwoch kieliszkow szampana, potem troche rozmawiam , hihocze, zjem czipsa, potem znowu moge zaczynac dolewajac czerwonego wina jednoczesnie promujac moje rodowite miasto zazwyczaj , koledzy dopytuja sie jakie mamy drogi- w polsce?? odpowiadam, ze teraz extra, kiedys byly w okropnym stanie,ale naplyw turystow i dotacje uni na igrzyska 2012 - powoduja , ze biznes infrastuktur kwitnie
|
|
Opowiadaj dalej. Co potem :)
|
|
dalej to nic ciekawego, same fanaberie i superlatywy , ze niby krajobraz jest ladny, zielony, czyste powietrze przyprawia o zawrot glowy, widac same urodzajne pola mimo tego ze sa piachy jadna kolezanke z pracy podnieca fakt , ze ja lubie wypic, i ciagle , ale to ciagle powtarza mi , ze chcialaby mnie zobaczyc pijana, i przy tym sie tak usmiecha tajemnicza, -raz sie jej zapytamam czy nie jest bi?? a ona ,ze jeszcze takiego pytania sobie nie postawila?? ale przy tym sie usmiechnela , i bez przerwy nalega by ze mna zjesc obiad nie wiem teraz czy to ja lomza fascynuje , czy moje towarzystwo jej odpowiada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |