sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
raTgiczny wypadek pod Bożejewem

i co ???!!!!!!!!!!!! OGOLONO I WYPIERDOLONO WSZYSTKIE DRZEWA!!!!!!!!!!!!!!!!! I DALEJ TO SAMO!!!!!!!!!!!!!??????????????? z\ jaka szybkoscia jechal?? a teraz larum???!!!!!!!!!!!!dla wszystkich <kubicow> mowie wyraznie jedz tam tak jakbys jechal z jajkiem!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: raTgiczny wypadek pod Bożejewem

morda kapciu co Cie to obchodzi zajmij się sobą

Na tej trasie wiecznie wypadki :(

inteligentny zauwazylby ze polo nagle zaczelo skrecac w lewo wiec kierowca pandy jezeli widzial kierunkowskaz to sie wykazal kretynizmem wyprzedzajac go a jezeli kierowca polo w ogole go nie wlaczyl to jeszcze wieszky spryciaz po za tym zawsze sie spoglada w lusterko jak sie skreca czy to wyprzedza ale nasz narod tego sie nie nauczy.

Mnie ciekawi to dlaczego Panda się zapaliła?

Mieszkałem w Bożejewie kilka lat i co chwilę tam dochodzi do wypadków szczególnie na tym zakręcie a to dlatego tylko że buraki z Łomży nie potrafią jeździć ...... ale czego się tu spodziewać jak ostatni jadę za " l-ką " od wieży ciśnień i jedzie ona 20 na godzinę lewym pasem jechałem za nią Świerczewskiego aż do nowej straży i skręciłem tam w Łukasińskiego i mam pytanie do tego barana który siedział tam obok jako instruktor - kto Ci dał uprawnienia debilu skoro lewym pasem jedziesz ?? a na klapie miał napis " szkoła nauki jazdy Lider " nie polecam tej szkoły no chyba że też chcesz zginąć pod Bożejewem ...

Sikorskiego oczywiście z tego wszystkiego pokręciło mi się ...

A gzie leży metropolia Bożejewo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org