Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
raTgiczny wypadek pod Bożejewem |
i co ???!!!!!!!!!!!! OGOLONO I WYPIERDOLONO WSZYSTKIE DRZEWA!!!!!!!!!!!!!!!!! I DALEJ TO SAMO!!!!!!!!!!!!!??????????????? z\ jaka szybkoscia jechal?? a teraz larum???!!!!!!!!!!!!dla wszystkich <kubicow> mowie wyraznie jedz tam tak jakbys jechal z jajkiem!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: raTgiczny wypadek pod Bożejewem |
morda kapciu co Cie to obchodzi zajmij się sobą
|
|
Na tej trasie wiecznie wypadki :(
|
|
inteligentny zauwazylby ze polo nagle zaczelo skrecac w lewo wiec kierowca pandy jezeli widzial kierunkowskaz to sie wykazal kretynizmem wyprzedzajac go a jezeli kierowca polo w ogole go nie wlaczyl to jeszcze wieszky spryciaz po za tym zawsze sie spoglada w lusterko jak sie skreca czy to wyprzedza ale nasz narod tego sie nie nauczy.
|
|
Mnie ciekawi to dlaczego Panda się zapaliła?
|
|
Mieszkałem w Bożejewie kilka lat i co chwilę tam dochodzi do wypadków szczególnie na tym zakręcie a to dlatego tylko że buraki z Łomży nie potrafią jeździć ...... ale czego się tu spodziewać jak ostatni jadę za " l-ką " od wieży ciśnień i jedzie ona 20 na godzinę lewym pasem jechałem za nią Świerczewskiego aż do nowej straży i skręciłem tam w Łukasińskiego i mam pytanie do tego barana który siedział tam obok jako instruktor - kto Ci dał uprawnienia debilu skoro lewym pasem jedziesz ?? a na klapie miał napis " szkoła nauki jazdy Lider " nie polecam tej szkoły no chyba że też chcesz zginąć pod Bożejewem ...
|
|
Sikorskiego oczywiście z tego wszystkiego pokręciło mi się ...
|
|
A gzie leży metropolia Bożejewo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |