Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najtańsze mleko BEBILON PEPTI na receptę |
mam pytanie do Mam-gdzie kupujecie i jest najtańsze mleko na receptę bebilon pepti.Podobno w aptece przy rondzie -tej duzej samoobslugowej mają bebilon po 8,5.Musze to dzisiaj sprawdzić,a moze macie inne tańsze miejsca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najtańsze mleko BEBILON PEPTI na receptę |
Taniej juz nie znajdziesz. Tzn teraz jest promocja w aptece w Kauflandzie i jest po 6,99 ale to tylko jakis czas ma być ta promocja, być może do końca wakacji, ogólnie najtaniej po 8,50 tam w aptece przy rondzie no i przy Eskulapie bo to ta sama apteka, w innych aptekach cena od ok 9,90-12 zł.
|
|
Byłam w tej aptece przy rondzie i musze powiedzieć,że ********* jest ta apteka-duża,ładna,aż miło zaglądać.Miła obsługa.I co mi sie bardzo spodobało można usiąść podczas,gdy farmaceutki zbierają leki.mleko kupilam po 8,50.Troszeczkę drożej jak w kauflandzie,ale tamtej apteki nie lubię-kiedyś zaszliśmy tam z mężem,to zostalismy bardzo niemiło obsłuzeni:/Teraz napewno będę korzystała z tamtej apteki przy rondzie.A i jeszcze jedno-mają bardzo dużo kosmetyków w dośc niskich cenach i rózne fajne promocje.Skorzystałam 9oczywiście z tego:) Pozdrawiam
|
|
Jaka to głupota aby te mleko ciągle było na receptę.
|
|
na recepte jest tańsze można bez recepty kupić ale kosztuje chyba ze 20zł j23-znowu nadaje....
|
|
Wiem. Tylko nie rozumiem czemu jest takie drogie.
|
|
aby udac sie do lekarza nalezy przygotowac pewna sume za recepta i w aptece to samo tylko bez lekarza
|
|
nie odzywaj się tumanie
|
|
szczebiota wie wszystko!
|