wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
najtańsze mleko BEBILON PEPTI na receptę

mam pytanie do Mam-gdzie kupujecie i jest najtańsze mleko na receptę bebilon pepti.Podobno w aptece przy rondzie -tej duzej samoobslugowej mają bebilon po 8,5.Musze to dzisiaj sprawdzić,a moze macie inne tańsze miejsca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: najtańsze mleko BEBILON PEPTI na receptę

Taniej juz nie znajdziesz. Tzn teraz jest promocja w aptece w Kauflandzie i jest po 6,99 ale to tylko jakis czas ma być ta promocja, być może do końca wakacji, ogólnie najtaniej po 8,50 tam w aptece przy rondzie no i przy Eskulapie bo to ta sama apteka, w innych aptekach cena od ok 9,90-12 zł.

Byłam w tej aptece przy rondzie i musze powiedzieć,że ********* jest ta apteka-duża,ładna,aż miło zaglądać.Miła obsługa.I co mi sie bardzo spodobało można usiąść podczas,gdy farmaceutki zbierają leki.mleko kupilam po 8,50.Troszeczkę drożej jak w kauflandzie,ale tamtej apteki nie lubię-kiedyś zaszliśmy tam z mężem,to zostalismy bardzo niemiło obsłuzeni:/Teraz napewno będę korzystała z tamtej apteki przy rondzie.A i jeszcze jedno-mają bardzo dużo kosmetyków w dośc niskich cenach i rózne fajne promocje.Skorzystałam 9oczywiście z tego:)
Pozdrawiam

Jaka to głupota aby te mleko ciągle było na receptę.

na recepte jest tańsze
można bez recepty kupić ale kosztuje chyba ze 20zł

j23-znowu nadaje....

Wiem. Tylko nie rozumiem czemu jest takie drogie.

aby udac sie do lekarza nalezy przygotowac pewna sume za recepta i w aptece to samo tylko bez lekarza

nie odzywaj się tumanie

szczebiota wie wszystko!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org