czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czeczeni a inwazja rosyjska

Przeprowadzam osobiste badanie na temat sposobu bycia (zachowanie, podejście do życia itp.) Czeczenów w naszym mieście i porównania tego do kraju Czeczenia i powodów inwazji Rosyjskiej w tym kraju.

Chodzi mi tylko o komentarze ludzi, proszę przemyśleć wszystkie teksty.
Każdy autor odpowiada za swoje teksty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czeczeni a inwazja rosyjska

Przymiotnik "rosyjskiej " pisze się z małej litery .
Z Czeczenami rzecz bardzo prosta : spójrz na mapę , poczytaj żdziebko historii - kto i kiedy umieścił ich w tym strategicznym miejscu oraz zorientuj się w cechach tego narodu . Początkowo Świat potępiał Rosjan , ale po wielu perturbacjach wojna została zakończona . Z nimi po trosze tak, jak z Izraelitami - jeżeli mają swoje państwo , zaczynają się burzyć i szukać swady . Resztę domyśl się . Pozdr.

uwaga prowokacja gości z wojska polskiego ! kmwtw

Michalinko, z tego co wiem, a bynajmniej domyslam się, tommeknet nie jest czeczenem tylko Łomżyniakiem, pamiętam bowiem, że od kilku ładnych lat pisze na tym forum, gdy o Czeczenach w naszym mięscie nikt jeszcze nie słyszał...........więc to nie prowokacja g"gości z Wojska Polskiego". Zresztą jak już coś, to z ul. Wąskiej :P

Wesołej znaczy się :p

a czy mówię kto jest kto. mówię że wiem od kogoś kto jest w temacie że takie rzeczy będą i się będą powtarzały więc warto przemyśleć sprawę a nie potem żałować. bo sposób bycia to wiadomo jaki jest nie trzeba nic udowadniać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org