Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeczeni a inwazja rosyjska |
Przeprowadzam osobiste badanie na temat sposobu bycia (zachowanie, podejście do życia itp.) Czeczenów w naszym mieście i porównania tego do kraju Czeczenia i powodów inwazji Rosyjskiej w tym kraju. Chodzi mi tylko o komentarze ludzi, proszę przemyśleć wszystkie teksty. Każdy autor odpowiada za swoje teksty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeczeni a inwazja rosyjska |
Przymiotnik "rosyjskiej " pisze się z małej litery . Z Czeczenami rzecz bardzo prosta : spójrz na mapę , poczytaj żdziebko historii - kto i kiedy umieścił ich w tym strategicznym miejscu oraz zorientuj się w cechach tego narodu . Początkowo Świat potępiał Rosjan , ale po wielu perturbacjach wojna została zakończona . Z nimi po trosze tak, jak z Izraelitami - jeżeli mają swoje państwo , zaczynają się burzyć i szukać swady . Resztę domyśl się . Pozdr.
|
|
uwaga prowokacja gości z wojska polskiego ! kmwtw
|
|
Michalinko, z tego co wiem, a bynajmniej domyslam się, tommeknet nie jest czeczenem tylko Łomżyniakiem, pamiętam bowiem, że od kilku ładnych lat pisze na tym forum, gdy o Czeczenach w naszym mięscie nikt jeszcze nie słyszał...........więc to nie prowokacja g"gości z Wojska Polskiego". Zresztą jak już coś, to z ul. Wąskiej :P
|
|
Wesołej znaczy się :p
|
|
a czy mówię kto jest kto. mówię że wiem od kogoś kto jest w temacie że takie rzeczy będą i się będą powtarzały więc warto przemyśleć sprawę a nie potem żałować. bo sposób bycia to wiadomo jaki jest nie trzeba nic udowadniać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |