poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DEBILE !!

Tak, tak Panowie. To nie pomyłka. Już teraz wyglądamy jak na poniższym zdjęciu :((

Ale to dopiero początek. Najgorsze przed nami :(( Świat reklamy opanowały kobiety. Robią nas w balona na każdym kroku. Już dawno przysłowiowa blondynka przestała być tematem żartów. Czy nie widzicie, że to my teraz - faceci, jesteśmy ostatnimi debilami ?? Przeanalizujcie tylko reklamy sklepów "Biedronka". Totalny koszmar (dżem z biedronki a smakuje jak babci.. brrr). Ostatni debile - to my niestety !! Ja tam bez walki się nie poddam. Chłopaki podawajcie reklamy, w których traktują nas jak totalną porażkę ewolucji. Będziemy walczyć !!

Czasami małpy jedne, używają forteli (j/w). Myślą... poślini się, poślini, ale telefon, albo futro kupi. A gó*no ! :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DEBILE !!

a może z innej beczki ?

Pozdrawiam spragnionych napojów wyskokowych :)

Vlad: hehehehe. Witaj w klubie :))

Kto Wam w tym dorówna, nie widzę tu lepszych fachowców. Dawno o tym wiedziałem, i dlatego zaproponwałem Was Ptysiowi. Co do Was to intuicja mnie nie zawiodła.

Pozdrowienia.

Vlad........ zaraz, chwila...... A co Ty dałeś temu malcowi do picia..... ?? :))
Ja protestuję..... jak można. I w dodatku pewnie wnuczek ! hmm

Dla mnie Maciek - To Ty jesteś autorytetem na tym forum. Co prawda jesteś od niedawna, ale my tu wszyscy "też nierówno pod sufitem" :)) I tak trzymać !

dobrze zrozumiałeś Maciek? Szanuję Cię, bo potrafisz czasami utrzymać odpowiedni ton i dystans. A my, jak to my. Sam widzisz..... kupa wariatów :))

Vlad: nie kombinuj........... - spać. Będzie tego dobrego na dziś. Mam nadzieję, że ptysiu już śpi i nie będziesz mu wykładał następnych lekcji z grafiki komputerowej :)) Pozdrowienia !

Ogaksyr próbuje robić zmyłkę i gada z Vladem...
Ale to Mu się nie uda :D
A tak nawiasem, to miast oglądać "Folwark zwierzęcy", skoro cierpi na bezsenność, zabawia się na opustoszałym nocą forum 4lomza...:))

Autor: ryskago (---.bphpbk.pl)
Data: 30-03-05 08:36

Ogaksyr próbuje robić zmyłkę i gada z Vladem...
Ale to Mu się nie uda :D

nie rozumiem...... wg ciebie Ogaksyr i Vlad - to jedna i ta sama osoba ??

To wiem, że nic nie wiem... :)

Ogaksyr!
Dla mnie czy jesteście we dwóch czy jeden to Wy jesteście autorytetami i niech tak pozostanie. Potraficie być "wariatami" jak sam piszesz, ale jak trzeba to i poważnymi.

Pozdrowienia.

zaręczam Ci, że się mylisz. Zresztą zapytaj Vlad`a. Też to samo Ci powie(chyba śpi jeszcze).

Kto się myli, bo się pogubiłam??

Ty się mylisz Ryska, twierdząc, że on to on. A on nie jest nim. No i oczywiście nim nie jest onem. Już rozumiesz ?

Nomen omen, hmm... tzn. neonem, chłoliera, język mi się plącze! onem, onem!! To pewnik!

Re: KAMASUTRA!!

Dziwne że jeszcze ptysiu nie dołączył do ... rozmowy :)

Czyżby to nie Kulesza ?

Teraz moze wyszliśmy na tych debili...

Liga broni, Liga radzi Liga nigdy cię nie zdradzi!!!
Załóżcie Ligę.
To Wam Panowie proponuję, bo inaczej grozi nam koszmar z Seksmisji. Brońcie się, bo za kilkadziesiąt lat nasze prawnuczki będą myślały, że "mieć chłopa" oznacza służbę domową.:))))
pozdrowionka

Allinka

Vlad i Ogaksyr to dwie różne osoby cierpiące na bezsenność - zapewniam jakem Vlad ....a może jakem Ogaksyr?

VLAD hehe ale śmieszne :P ale chłopak wie co dobre tak trzymać ziomek :D hehe te przedszkole jest blisko mnie :D

vlad możesz podać mi link na to gdzie moge zrobic takie foto (niewkleje na forum) lub link gdzie moge pobrać program.

Ptysiu, Vlad już raz Wam pomógł, wszyscy widzieli jak mu podziękowaliście.
Myślisz, że jeszcze raz Wam pomoże. Ja bym na to nie liczył .

Pozdrowienia.

Posłuchaj "debilu" - sam tak o sobie piszesz (Adall, Vlad czy najmniej oryginalnie - "ogaksyr" daję Ci ostatnią szansę ... jeśli nie chcesz żeby Ci małolaty skopały Twego starego tyłka!!!!!!

Vlad: wiesz o co chodzi? Chyba nie wszyscy nas tu lubią ?? Ja najmniej winny, bo dopiero z podróży wróciłem........ ale Ty i ogaksyr komuś podpadliście... hmm.

ADALL

Ptysiu - tu możesz ściągnąć sobie programik: http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Adall nie wiem o co chodzi ale mnie osobiście nie ruszają takie teksty
Pozdrawiam słonecznie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org