Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DEBILE !! |
Tak, tak Panowie. To nie pomyłka. Już teraz wyglądamy jak na poniższym zdjęciu :(( Ale to dopiero początek. Najgorsze przed nami :(( Świat reklamy opanowały kobiety. Robią nas w balona na każdym kroku. Już dawno przysłowiowa blondynka przestała być tematem żartów. Czy nie widzicie, że to my teraz - faceci, jesteśmy ostatnimi debilami ?? Przeanalizujcie tylko reklamy sklepów "Biedronka". Totalny koszmar (dżem z biedronki a smakuje jak babci.. brrr). Ostatni debile - to my niestety !! Ja tam bez walki się nie poddam. Chłopaki podawajcie reklamy, w których traktują nas jak totalną porażkę ewolucji. Będziemy walczyć !! Czasami małpy jedne, używają forteli (j/w). Myślą... poślini się, poślini, ale telefon, albo futro kupi. A gó*no ! :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DEBILE !! |
a może z innej beczki ? Pozdrawiam spragnionych napojów wyskokowych :)
|
|
Vlad: hehehehe. Witaj w klubie :))
|
|
Kto Wam w tym dorówna, nie widzę tu lepszych fachowców. Dawno o tym wiedziałem, i dlatego zaproponwałem Was Ptysiowi. Co do Was to intuicja mnie nie zawiodła. Pozdrowienia.
|
|
|
Dla mnie Maciek - To Ty jesteś autorytetem na tym forum. Co prawda jesteś od niedawna, ale my tu wszyscy "też nierówno pod sufitem" :)) I tak trzymać !
|
|
dobrze zrozumiałeś Maciek? Szanuję Cię, bo potrafisz czasami utrzymać odpowiedni ton i dystans. A my, jak to my. Sam widzisz..... kupa wariatów :))
|
|
Vlad: nie kombinuj........... - spać. Będzie tego dobrego na dziś. Mam nadzieję, że ptysiu już śpi i nie będziesz mu wykładał następnych lekcji z grafiki komputerowej :)) Pozdrowienia !
|
|
Ogaksyr próbuje robić zmyłkę i gada z Vladem... Ale to Mu się nie uda :D A tak nawiasem, to miast oglądać "Folwark zwierzęcy", skoro cierpi na bezsenność, zabawia się na opustoszałym nocą forum 4lomza...:))
|
|
Autor: ryskago (---.bphpbk.pl) Data: 30-03-05 08:36 Ogaksyr próbuje robić zmyłkę i gada z Vladem... Ale to Mu się nie uda :D nie rozumiem...... wg ciebie Ogaksyr i Vlad - to jedna i ta sama osoba ??
|
|
To wiem, że nic nie wiem... :)
|
|
Ogaksyr! Dla mnie czy jesteście we dwóch czy jeden to Wy jesteście autorytetami i niech tak pozostanie. Potraficie być "wariatami" jak sam piszesz, ale jak trzeba to i poważnymi. Pozdrowienia.
|
|
zaręczam Ci, że się mylisz. Zresztą zapytaj Vlad`a. Też to samo Ci powie(chyba śpi jeszcze).
|
|
Kto się myli, bo się pogubiłam??
|
|
Ty się mylisz Ryska, twierdząc, że on to on. A on nie jest nim. No i oczywiście nim nie jest onem. Już rozumiesz ?
|
|
Nomen omen, hmm... tzn. neonem, chłoliera, język mi się plącze! onem, onem!! To pewnik!
|
|
Re: KAMASUTRA!! |
Dziwne że jeszcze ptysiu nie dołączył do ... rozmowy :)
|
|
Czyżby to nie Kulesza ?
|
|
Teraz moze wyszliśmy na tych debili...
|
|
Liga broni, Liga radzi Liga nigdy cię nie zdradzi!!! Załóżcie Ligę. To Wam Panowie proponuję, bo inaczej grozi nam koszmar z Seksmisji. Brońcie się, bo za kilkadziesiąt lat nasze prawnuczki będą myślały, że "mieć chłopa" oznacza służbę domową.:)))) pozdrowionka Allinka
|
|
Vlad i Ogaksyr to dwie różne osoby cierpiące na bezsenność - zapewniam jakem Vlad ....a może jakem Ogaksyr?
|
|
VLAD hehe ale śmieszne :P ale chłopak wie co dobre tak trzymać ziomek :D hehe te przedszkole jest blisko mnie :D
|
|
vlad możesz podać mi link na to gdzie moge zrobic takie foto (niewkleje na forum) lub link gdzie moge pobrać program.
|
|
Ptysiu, Vlad już raz Wam pomógł, wszyscy widzieli jak mu podziękowaliście. Myślisz, że jeszcze raz Wam pomoże. Ja bym na to nie liczył . Pozdrowienia.
|
|
Posłuchaj "debilu" - sam tak o sobie piszesz (Adall, Vlad czy najmniej oryginalnie - "ogaksyr" daję Ci ostatnią szansę ... jeśli nie chcesz żeby Ci małolaty skopały Twego starego tyłka!!!!!!
|
|
Vlad: wiesz o co chodzi? Chyba nie wszyscy nas tu lubią ?? Ja najmniej winny, bo dopiero z podróży wróciłem........ ale Ty i ogaksyr komuś podpadliście... hmm. ADALL
|
|
Ptysiu - tu możesz ściągnąć sobie programik: http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Adall nie wiem o co chodzi ale mnie osobiście nie ruszają takie teksty Pozdrawiam słonecznie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |