czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rock na Bagnie

Jakoś nigdzie na lokalnych stronach nie widziałem plakatu, reklamy , czy w ogóle wzmianki. http://www.myspace.com/festiwalrocknabagnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rock na Bagnie

Tutaj masz oficjalną stronę: http://www.rocknabagnie.eu/

Umiem sobie poszukać, ale nie oto chodzi, interesuje mnie ogólnie brak zainteresowania mediów takim wydarzeniem. Ogólnie w Polsce jest sporo różnych festiwali, ale się o nich pisze. U nas niestety najważniejsza jest Yama i Peja chyba dzisiaj...

jaka peja?

Peja chyba chciałeś powiedzieć...fleja.

w radiu mówili o tym, nawet kilka razy ;)

Ideą tego festiwalu jest brak komercji o czym świadczy chociażby dobór zespołów i stąd może mały rozgłos. Spokojnie, kto ma wiedziec ten wie i na pewno tam dotrze.

Piciu pisze prawdę. To nie jest jakiś tam festyn, który ma przyciągnąć jak najwięcej ludzi niekoniecznie związanych z muzyką, która tam gra. Wystarczy wejść na stronę i zobaczyć patronów medialnych. Wśród osób zainteresowanych tą muzyką na pewno jest głośno o festiwalu.

Rock na Bagnie trwa! :) Jeszcze dziś (sobota) i jutro (niedziela) jest okazja by posłuchać dobrej i bardzo różnorodnej muzyki. Wczorajszy dzień punkowy, był naprawdę udany. Lato, wakacje i festiwal muzyczny.
Co do mediów, to taka informacja jest np. na www.freelomza.pl :)

A po co na lokalnych stronach nagłaśniać jak w Łomży i okolicy słucha się głównie Hip Klopu, i Disco Polo. Na stronce oficjalnej tego festiwalu, po lewej stronie masz mnóstwo banerów stron internetowych które patronują tej imprezie. Także Ci co interesują się tym rodzajem muzyki dowiedzą się.

Dzisiaj jest dzień hip hopowy, więc kto lubi może się przejechać i sprawdzić np. jak się to gra u naszych wschodnich sąsiadów.

Upsss sorry HH pomyliło mi się z HC :)).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org