Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rock na Bagnie |
Jakoś nigdzie na lokalnych stronach nie widziałem plakatu, reklamy , czy w ogóle wzmianki. http://www.myspace.com/festiwalrocknabagnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rock na Bagnie |
|
Umiem sobie poszukać, ale nie oto chodzi, interesuje mnie ogólnie brak zainteresowania mediów takim wydarzeniem. Ogólnie w Polsce jest sporo różnych festiwali, ale się o nich pisze. U nas niestety najważniejsza jest Yama i Peja chyba dzisiaj...
|
|
jaka peja?
|
|
Peja chyba chciałeś powiedzieć...fleja.
|
|
w radiu mówili o tym, nawet kilka razy ;)
|
|
Ideą tego festiwalu jest brak komercji o czym świadczy chociażby dobór zespołów i stąd może mały rozgłos. Spokojnie, kto ma wiedziec ten wie i na pewno tam dotrze.
|
|
|
Rock na Bagnie trwa! :) Jeszcze dziś (sobota) i jutro (niedziela) jest okazja by posłuchać dobrej i bardzo różnorodnej muzyki. Wczorajszy dzień punkowy, był naprawdę udany. Lato, wakacje i festiwal muzyczny. Co do mediów, to taka informacja jest np. na www.freelomza.pl :)
|
|
A po co na lokalnych stronach nagłaśniać jak w Łomży i okolicy słucha się głównie Hip Klopu, i Disco Polo. Na stronce oficjalnej tego festiwalu, po lewej stronie masz mnóstwo banerów stron internetowych które patronują tej imprezie. Także Ci co interesują się tym rodzajem muzyki dowiedzą się.
|
|
Dzisiaj jest dzień hip hopowy, więc kto lubi może się przejechać i sprawdzić np. jak się to gra u naszych wschodnich sąsiadów.
|
|
Upsss sorry HH pomyliło mi się z HC :)).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |