Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala na wesele |
poszukuje sali weselnej na wrzesnia ,pazdiernika 2009 czy niewie ktos gdzie są jescze wolne miejsca?albo moze ma ktos do oddania taki termin?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala na wesele |
ostatnio bylam na weselu w budach czarnockich i pytalam o terminu to mial jeden wolny na ostatnio sobote pazdziernika. Ciezko bedzie Ci cos znalesc. Chyba ze ktos Ci wlasnie odstapi.
|
|
sala weselna w Rutki -Kossaki. sala bardzo ładna i niedroga polecam sama już mam tam zamowiona ale na sierpień 2009 Polecam http://firmy.zambrow.org/ogloszenia.php?strona=prokopisyn
|
|
polecam salę weselną w Janowie koło Łomży. ładna i niedroga i mogą mieć jeszcze wolne terminy na wrzesień - październik 2009 OHMYGOODNESS
|
|
Ja osobiście polecam "Labirynt" dobre jedzenie,super obsługa no i sala ładna. :)
|
|
Ja takze polecam ,,Labirynt"miałam tam wesele rok temu i jestem zadowolona śliczna sala,dobra obsługa,a jedzenie moim zdaniem najlepsze w łomzy . olivia
|
|
Sala na przykoszarowej przy Okruszku;)
|
|
sala weselna Kasztelan Wiski w Wiżnie :) w tą soboteęjest dyskoteka możesz zapaść i zobaczyć :)
|
|
Stodoła u dziadka. Z braku laku można kupić taką do rozbiórki, wykorzystać, a później jeszcze spalić. karturo
|
|
czesc , jezeli szukasz sali weselnej to ja mam wolne terminy , zadzwon 514-042-555.
|
|
Ja polecałabym Fadom, Budy Czarnockie, Jędrusiową Zagrodę, i Wenecję, a także Amadeus, ale pewnie terminów wolnych nie ma :-/ A co do Labiryntu, byłam tam i wiem, że jedzenie okropne i nie podgrzane - nie polecam, ale to tylko moja opinia. Właściwie po świętach Bożego Narodzenia to czas się najlepiej zacząć oglądać za salami na 2010 - terminy wakacyjne!!
|
|
wie ktoś może jakie są ceny na sali weselnej w Janowie? Wiem, że można zadzwonić ale Wy macie swoje doświadczenia :))
|
|
A co sądzicie o salach weselnych w Jedwabnem?
|
|
ze 3 lata temu byłam na weselu w Jedwabnem w tej sali obok Parkowej ;P było dobrze, kelnerki się uwijały, kawka na życzenie, jedzonko smaczne, miejsca do tańczenia wystarczająco.Nie wiem jak jest w Parkowej. Dla zainteresowanych ceny na sali w Janowie to 105 złotych na przyszły rok od osoby bez tortu.
|
|
Witam odradzam wszystkim wenecje obsługa do kitu sala jest naprawdę mała co wam będę mówił do kitu. michalek
|
|
Witam! Ja mogę z całą odpowiedzialnością polecić salę w Wiźnie - Kasztelan Wiski. Mieliśmy tam wesele w tym roku w we wrześniu. Sala naszym zdaniem najbardziej klimatyczna w okolicy, jedzenie pyszne i bardzo dużo, obsługa super. Do tego dobry zespół i masz zagwarantowane niezapomniane wesele!!
|
|
A ja polecam Karczmę pod Topolami w Konopkach młodych. Oryginalny klimat, i jedzenie pycha
|
|
odstapie sale weselną Amadeus w Łomży na 14 sierpnia 2009(piątek)
|
|
Ja nie polecam sali weselnej w Janowie ja miałam mieć tam wesele ale właściciel był taki hamski że po prostu musiałam szukać innej sali, sala ładna ale właściciel narzuca swoj zespół i mówi co ma być do jedzenia a jak ja czegoś nie chcę to na siłe wciska
|
|
Wiem że wolne terminy napewno są w Motelu "Zacisze w Piątnicy. Naprawdę warto, bardzo dobre jedzenie i obsługa.
|
|
W ZACISZU SALA JEST BARDZO MALA
|
|
A czy ktoś wie na ile osób jest ta sala "Amadeus" w Łomży?
|
|
ja równiez odradzam sale w janowie , właściciel jakis nawiedzony chamski , i nie dba o klientów to juz nie jedna zła opinia ODRADZAM
|
|
sala w Janowie jest najlepsza moim zdaniem, i pod względem wystroju i pod względem obsługi. A sala której nie polecam to biełka czy białka w Giełczynie
|
|
odstąpię salę weselną "KORONA" w Łomży, termin: 10 października 2009 r. kontakt tel. 510 197 606
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odstąpie salę weselną na Małej Krasce na dnia 28.08.2010. Umowa spisana na 115zł od osoby w aneksie dopiska że cena może wzrosnąć maksymalnie do 7zł czyli za osobę 122zł/max Tel. 509 957 949, 507 037 197
|
|
Polecam sale w Janowie....Kuchnia super smaczna......A właściciel doradza z dobroci serca i wie co mówi - posłuchać warto ma duże doświadczenie a koniec końcem decydują młodzi .......Byliśmy i było super...!..Dziękujemy.
|
|
Alabastrowa ,wiem ,że mają wolne terminy.
|
|
Kisielnica.
|
|
a ja polecam usiąść i płakać
|
|
Ja polecam sale w Jedwabnem "Parkowa" 2 sale obydwie są piękne,super obsługa miła wszystkim gościom się podobało niczego nie zabrakło na stołach parking strzeżony jednym słowem SUPER siema
|
|
Witam.A ja polecam sale weselna "Chaberek" w Budach Czarnockich.Mialem tam w maju swoj slub i bardzo sobie chwale.Naprawde polecam i warto.pozdrawiam.
|
|
a ja nie polecam nic w sierpniu bede sie chajtal a sala wynajeta to KORONA pozniej wam powiem ciao
|
|
NA POZNANSKIEJ TO LUXUS POLECAM
|
|
ma ktos może kontakt do sali weselnej Parkowa w jedwabnem? bo z ich strony interntowej nie mozna sie skontaktowac:( z gory dziekuje.
|
|
Witam, Odradzam Amadeusa - ze względu na bardzo kiepską organizację. Właściciel ma wszystko gdzieś i w jego imieniu zarządzają miłe Panie, które robią dużo zamieszania oraz wprowadzają w błąd. Sala jest piękna, jedzenie dobre, jednak gdybym miała drugi raz zorganizować wesele to nie tam. Nie była warta nerwów i straconego czasu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |