poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sala na wesele

poszukuje sali weselnej na wrzesnia ,pazdiernika 2009 czy niewie ktos gdzie są jescze wolne miejsca?albo moze ma ktos do oddania taki termin?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sala na wesele

ostatnio bylam na weselu w budach czarnockich i pytalam o terminu to mial jeden wolny na ostatnio sobote pazdziernika. Ciezko bedzie Ci cos znalesc. Chyba ze ktos Ci wlasnie odstapi.

sala weselna w Rutki -Kossaki. sala bardzo ładna i niedroga polecam sama już mam tam zamowiona ale na sierpień 2009 Polecam

http://firmy.zambrow.org/ogloszenia.php?strona=prokopisyn

polecam salę weselną w Janowie koło Łomży. ładna i niedroga i mogą mieć jeszcze wolne terminy na wrzesień - październik 2009

OHMYGOODNESS

Ja osobiście polecam "Labirynt" dobre jedzenie,super obsługa no i sala ładna.

:)

Ja takze polecam ,,Labirynt"miałam tam wesele rok temu i jestem zadowolona śliczna sala,dobra obsługa,a jedzenie moim zdaniem najlepsze w łomzy .

olivia

Sala na przykoszarowej przy Okruszku;)

sala weselna Kasztelan Wiski w Wiżnie :)

w tą soboteęjest dyskoteka możesz zapaść i zobaczyć :)

Stodoła u dziadka. Z braku laku można kupić taką do rozbiórki, wykorzystać, a później jeszcze spalić.

karturo

czesc , jezeli szukasz sali weselnej to ja mam wolne terminy , zadzwon 514-042-555.

Ja polecałabym Fadom, Budy Czarnockie, Jędrusiową Zagrodę, i Wenecję, a także Amadeus, ale pewnie terminów wolnych nie ma :-/ A co do Labiryntu, byłam tam i wiem, że jedzenie okropne i nie podgrzane - nie polecam, ale to tylko moja opinia. Właściwie po świętach Bożego Narodzenia to czas się najlepiej zacząć oglądać za salami na 2010 - terminy wakacyjne!!

wie ktoś może jakie są ceny na sali weselnej w Janowie? Wiem, że można zadzwonić ale Wy macie swoje doświadczenia :))

A co sądzicie o salach weselnych w Jedwabnem?

ze 3 lata temu byłam na weselu w Jedwabnem w tej sali obok Parkowej ;P było dobrze, kelnerki się uwijały, kawka na życzenie, jedzonko smaczne, miejsca do tańczenia wystarczająco.Nie wiem jak jest w Parkowej.
Dla zainteresowanych ceny na sali w Janowie to 105 złotych na przyszły rok od osoby bez tortu.

Witam odradzam wszystkim wenecje obsługa do kitu sala jest naprawdę mała co wam będę mówił do kitu.

michalek

Witam!
Ja mogę z całą odpowiedzialnością polecić salę w Wiźnie - Kasztelan Wiski. Mieliśmy tam wesele w tym roku w we wrześniu. Sala naszym zdaniem najbardziej klimatyczna w okolicy, jedzenie pyszne i bardzo dużo, obsługa super. Do tego dobry zespół i masz zagwarantowane niezapomniane wesele!!

A ja polecam Karczmę pod Topolami w Konopkach młodych. Oryginalny klimat, i jedzenie pycha

odstapie sale weselną Amadeus w Łomży na 14 sierpnia 2009(piątek)

Ja nie polecam sali weselnej w Janowie ja miałam mieć tam wesele ale właściciel był taki hamski że po prostu musiałam szukać innej sali, sala ładna ale właściciel narzuca swoj zespół i mówi co ma być do jedzenia a jak ja czegoś nie chcę to na siłe wciska

Wiem że wolne terminy napewno są w Motelu "Zacisze w Piątnicy. Naprawdę warto, bardzo dobre jedzenie i obsługa.

W ZACISZU SALA JEST BARDZO MALA

A czy ktoś wie na ile osób jest ta sala "Amadeus" w Łomży?

ja równiez odradzam sale w janowie , właściciel jakis nawiedzony chamski , i nie dba o klientów to juz nie jedna zła opinia ODRADZAM

sala w Janowie jest najlepsza moim zdaniem, i pod względem wystroju i pod względem obsługi. A sala której nie polecam to biełka czy białka w Giełczynie

odstąpię salę weselną "KORONA" w Łomży, termin: 10 października 2009 r. kontakt tel. 510 197 606

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odstąpie salę weselną na Małej Krasce na dnia 28.08.2010. Umowa spisana na 115zł od osoby w aneksie dopiska że cena może wzrosnąć maksymalnie do 7zł czyli za osobę 122zł/max
Tel. 509 957 949, 507 037 197

Polecam sale w Janowie....Kuchnia super smaczna......A właściciel doradza z dobroci serca i wie co mówi - posłuchać warto ma duże doświadczenie a koniec końcem decydują młodzi .......Byliśmy i było super...!..Dziękujemy.

Alabastrowa ,wiem ,że mają wolne terminy.

Kisielnica.

a ja polecam usiąść i płakać

Ja polecam sale w Jedwabnem "Parkowa" 2 sale obydwie są piękne,super obsługa miła wszystkim gościom się podobało niczego nie zabrakło na stołach parking strzeżony jednym słowem SUPER

siema

Witam.A ja polecam sale weselna "Chaberek" w Budach Czarnockich.Mialem tam w maju swoj slub i bardzo sobie chwale.Naprawde polecam i warto.pozdrawiam.

a ja nie polecam nic
w sierpniu bede sie chajtal a sala wynajeta to KORONA pozniej wam powiem ciao

NA POZNANSKIEJ TO LUXUS POLECAM

ma ktos może kontakt do sali weselnej Parkowa w jedwabnem? bo z ich strony interntowej nie mozna sie skontaktowac:( z gory dziekuje.

Witam,
Odradzam Amadeusa - ze względu na bardzo kiepską organizację.
Właściciel ma wszystko gdzieś i w jego imieniu zarządzają miłe Panie, które robią dużo zamieszania oraz wprowadzają w błąd.
Sala jest piękna, jedzenie dobre, jednak gdybym miała drugi raz zorganizować wesele to nie tam. Nie była warta nerwów i straconego czasu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org