Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam |
Dzisiaj jest dzien po tym, jak wrocilem z tygodniowego pobytu nad naszym pieknym polskim baltykiem :PP Jak to przystalo na mlodziez , caly tydzien dawalismy troszke w palnik, no niestety Nie zdarza mi sie pic na codzien ale ten tydzien niestety "trza bylo". Ogolnie wypilem z litr wody i z 30 piwek przez ten tydzien i ku memu okrutnemu zdziwieniu dzisiaj po 10 kilometrach zrobilo mi sie czarno przed oczami i wogole takie wahania pulsu ze szok. Dodam tylko ze do momentu wyjazdu bylem naprawde w szczycie formy a w trakcie wyjazdu odzywialem sie strasznie lipnie (wlasciwie tylko zupki chinskie + kawa). Spodziewalem sie ze bedzie gorzej ale nie spodziewalem sie ze bedzie az tak fatalnie. I stad moje pytanie, czy juz nie ma szans do powrotu do formy? czy to minie? fakt ze ogolne zmeczenie a dzisiaj jest dopiero pierwszy dzien ale jestem tak cholernie wystraszony ze musze zasiegnac waszej opini. Czy jest jakis sposob zeby wspomodz organizm w regeneracji? a co z treningami? jezdzic dalej czy zrobic sobie pare dni odpoczynku i wrocic do siebie. a moze sauna cos pomoze? wypocic toksyny chyba by nie zaszkodzilo.. no nie wiem, czekam na wasze opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam |
uzupełnij wypłukane z organizmu witaminy,pij dużo Wody mineralnej i najlepiej pobiegaj żeby sie dobrze wypocić;-)
|
|
daj czas i szanse dla wątroby, niech przefiltruje. Woda tak, ruch też, tylko nie przeginaj. Dołóż delikatnie saunę. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
burczymucha moze cie pocieszy ja tydzien temu w 3 dni wychlalem 2 litry wody 1 litr samogony i nie pamietam ile browcow...Nastepne 2 dni byly straszne praca mnie zabila ale po 14.oo w robocie tak jak reka odjol....Czas to co ci potrzeba basen wskazany 1 promil zostaje wydalany z organizmu ok.24godz,w zaleznosci od organizmu..... To co opisalem to dotyczy tylko tego co ja w siebie wlalem bez towarzycha hahaha.....jak balet to balet...pozdro Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
mala korekta 10 godz jeden promil.....no chyba ze masz super watrobe to krocej lub w druga strone.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
@Autor: burczymucha (---.28.108.138.threembb.co.uk) Data: 27-06-10 15:47 "...Ogolnie wypilem z litr wody i z 30 piwek przez ten tydzien .." toz to zaden wynik 30:7 to nieco ponad 4 piwka dziennie i do tego 3 piedziesiatki gorzaly - oj starzejesz sie przyjacielu - tego to nawet nie mozna nazwac "dawaniem w palnik" to poprostu rozgrzewka :)
|
|
Dokladnie D Ja tam nawet bym sie nie zakrecil po takiej ilosci nie mowiac o kacu....moze cie burczymucha kleszcz *******...l mnie kiedys ciapnol i po takich objawach znalazlem sie w szpitalu.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Magnez łykaj :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Najskuteczniej pomoże Szczebiotka. Jedna doba sam na sam, i zapomnisz nie tylko o byłej imprezie, ale również jak się nazywasz. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Dziekuje wszystkim za porady, mam nadzieje ze dojde do siebie
|
|
polknij dwa surowe jajka, wsysajac, wydmuszki zachowaj na pozniej, odzywiaj sie sama chuda ryba, przez tydzien, co do zielenizny, ona ci nie pomoze, wystrzegaj sie
|
|
najlepiej to zglos sie do pszyhodni na prusa 8
|
|
oj szczerbinka ,szczerbinka
|