niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yerba Mate

Witam
Czy w Łomży można gdzieś kupić Yerba Mate?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yerba Mate

mozna

Kiedys była w Polo ale niewiem czy jeszcze tam ja można kupić.

w szmateksie dostaniesz

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

obok Patrola przy Dwornej ;) taki malutki sklepik z herbatami

Potwierdzam

Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.

ok dzięki Panowie

piwa sie napij jak normalny czlowiek a nie wymyslasz jakies herbatki

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Na przeciwko Statoil jeszcze.

Piszę poprawnie po polsku.

kaligulik nie wszyscy są przedstawicielami plebsu jak ty :)

ja pije yerbe i nie polecam ci kupywac w lomzy...goscie sobie takie ceny ponabijali ze to szok,wez odwiedz:

http://www.yerbamarket.com/Promocja-spromo-pol.html#mid

kupilem na przeciwko statoil to za 100 gram wywalilem z 10zl-5zl?! a w tym sklepie dalem 20zl za 1kg...jeszcze zalezy jaka chcesz..czy smakowa,czy na odchudzanie aa i polecam pic w calabazie przez bombille;)

xxx

aaa jeszcze wtrace..jezeli szukasz czegos co pozwoli ci przyspieszyc spalanie tluszczu bo przewaznie po to jest kupywana yerba to polecam:

http://www.yerbamarket.com/product-pol-461-CBSe-Silueta-0-5kg.html

xxx

byłem na spacerze i jakiś facet z brodą sprzedawał pod klatką na Prusa 8 a w tle leciała piosenka Stasia Wiszowatego :)

Ty! Małgosiaaa!

ktos chodziaz raz by wytlumaczyl o co chodzi z tym prusa 8 a nie dzieciniade robia w kolko

xxx

www.2girls1cup.com
tam masz wszystko o Prusa 8

Ty! Małgosiaaa!

Chloru == ==
Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)).

Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.

yerba mate mozna kupic ---------sklep na ul .Legionow naprzeciw Statoilu

NA PRYSA <<8>> MOŻNA KUPIC COS TAKIEGO KOLES MA TAM WSZYSTKO

Dokładnie - tak jak atari napisał. Yerbamarket najtańszy i ma najlepszy towar.
Chyba, że komuś trzeba szybko, jak Cellar Door.

Piszę poprawnie po polsku.

Bombille,tykwę i samą Yerbę kupiłem właśnie w Yerbamarket i pomyślałem o jakichś nowych smakach,które może mógłbym tutaj kupić no ale jednak widzę że się nie opłaca,więc zostaje sklep internetowy.

tutaj nie ma takiej opcji...pisze na pojemniku yerba mate i ci to sypie(zero wyboru w smakach),do tych sklepow to dobrze isc zakupic sobie jakas cherbatke z pu-erh smakowa,badz guarane bo tylko u nich masz pewnosc dobre jakosci np. pilem pu-erh "bio-active" duzo reklamowana w necie a potem kupilem na przeciwko statoil pu-erh o smaku "africa queen" no to bez porownania smak i aromat,5 parzenia i jest moc czego nie mozna powiedziec o tych dostepnych w sklepach;))

herbaciana inteligencja w morde....bulke przez bibulke a h... gola reka...

najlepiej byc znawca z forum i pisac wszystkim jacy to oni sa glupi a ja jestem fajny bo wszedzie mam racje....niech ci bedzie masz racje

xxx

dziekuje

Oranzada z yerbamarket.com ma ogromny wybor, ale ceny najlepsze ma yerbaworld.pl z Rypina :)

zalinkujcie sprawdzone i waszym zdaniem dobre yerby...co warto kupic

xxx

gowno z cebulka,tylko malo cebulki zeby z geby nie walilo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org