Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yerba Mate |
Witam Czy w Łomży można gdzieś kupić Yerba Mate?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yerba Mate |
mozna
|
|
Kiedys była w Polo ale niewiem czy jeszcze tam ja można kupić.
|
|
w szmateksie dostaniesz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
obok Patrola przy Dwornej ;) taki malutki sklepik z herbatami
|
|
Potwierdzam Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
ok dzięki Panowie
|
|
piwa sie napij jak normalny czlowiek a nie wymyslasz jakies herbatki kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Na przeciwko Statoil jeszcze. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
kaligulik nie wszyscy są przedstawicielami plebsu jak ty :)
|
|
ja pije yerbe i nie polecam ci kupywac w lomzy...goscie sobie takie ceny ponabijali ze to szok,wez odwiedz: http://www.yerbamarket.com/Promocja-spromo-pol.html#mid kupilem na przeciwko statoil to za 100 gram wywalilem z 10zl-5zl?! a w tym sklepie dalem 20zl za 1kg...jeszcze zalezy jaka chcesz..czy smakowa,czy na odchudzanie aa i polecam pic w calabazie przez bombille;) xxx
|
|
aaa jeszcze wtrace..jezeli szukasz czegos co pozwoli ci przyspieszyc spalanie tluszczu bo przewaznie po to jest kupywana yerba to polecam: http://www.yerbamarket.com/product-pol-461-CBSe-Silueta-0-5kg.html xxx
|
|
byłem na spacerze i jakiś facet z brodą sprzedawał pod klatką na Prusa 8 a w tle leciała piosenka Stasia Wiszowatego :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
ktos chodziaz raz by wytlumaczyl o co chodzi z tym prusa 8 a nie dzieciniade robia w kolko xxx
|
|
www.2girls1cup.com tam masz wszystko o Prusa 8 Ty! Małgosiaaa!
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
|
yerba mate mozna kupic ---------sklep na ul .Legionow naprzeciw Statoilu
|
|
NA PRYSA <<8>> MOŻNA KUPIC COS TAKIEGO KOLES MA TAM WSZYSTKO
|
|
Dokładnie - tak jak atari napisał. Yerbamarket najtańszy i ma najlepszy towar. Chyba, że komuś trzeba szybko, jak Cellar Door. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Bombille,tykwę i samą Yerbę kupiłem właśnie w Yerbamarket i pomyślałem o jakichś nowych smakach,które może mógłbym tutaj kupić no ale jednak widzę że się nie opłaca,więc zostaje sklep internetowy.
|
|
tutaj nie ma takiej opcji...pisze na pojemniku yerba mate i ci to sypie(zero wyboru w smakach),do tych sklepow to dobrze isc zakupic sobie jakas cherbatke z pu-erh smakowa,badz guarane bo tylko u nich masz pewnosc dobre jakosci np. pilem pu-erh "bio-active" duzo reklamowana w necie a potem kupilem na przeciwko statoil pu-erh o smaku "africa queen" no to bez porownania smak i aromat,5 parzenia i jest moc czego nie mozna powiedziec o tych dostepnych w sklepach;))
|
|
herbaciana inteligencja w morde....bulke przez bibulke a h... gola reka... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
najlepiej byc znawca z forum i pisac wszystkim jacy to oni sa glupi a ja jestem fajny bo wszedzie mam racje....niech ci bedzie masz racje xxx
|
|
dziekuje kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Oranzada z yerbamarket.com ma ogromny wybor, ale ceny najlepsze ma yerbaworld.pl z Rypina :)
|
|
zalinkujcie sprawdzone i waszym zdaniem dobre yerby...co warto kupic xxx
|
|
gowno z cebulka,tylko malo cebulki zeby z geby nie walilo kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |