Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon fryzjerski DATURA (kontakt?) |
Witam, moja dobra znajoma, która przebywa aktualnie za granicą i nie ma dostępu do internetu prosiła mnie o numer telefonu do salonu fryzjerskiego "datura" mieszczącego się przy nowogrodzkiej. Niestety numer, który znalazłem w internecie (2163388) nie odpowiada :( Czy ktoś z Was posiada jakiś inny kontakt do tegoż salonu lub osób w nim pracujących? Sprawa jest bardzo pilna i ważna. Będę bardzo wdzięczny za przydatne informacje. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon fryzjerski DATURA (kontakt?) |
CZŁOWIEK Mieszkajacy na Prusa <<8>> On ma całą bazę telefoniczną w domu, może mieć do nich numer zapytaj go
|
|
Tego salonu już nie ma. "NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!
|
|
|
danwel a możesz powiedzieć od kiedy go nie ma? Moja koleżanka umówiła się tam na zrobienie fryzury około miesiąc temu. Właściwie tam się umawiała ale na wizytę w prywatnym domu u jednej z fryzjerek. Niestety zgubiła kartkę z adresem :( Pozostaje więc tylko prywatny kontakt z ludźmi, którzy tam pracowali.
|
|
Włascicielem Był Człowiek ktory mieszka na PRUSA <<8>> zlikwidował salon bo mu licencji na Alkochol nie chcieli przyznac by miał gdzie sporzywac te swoje ROYALE danwel zgodze sie z Toba
|
|
Tego salonu już nie ma został zlikwidowany, teraz jest tam hurtownia kosmetyczna.
|
|
|
Ja mam kontakt do Ewy która tam pracowała wyślij emaila to ci podam
|
|
sorki,napisz to ci podam
|
|
|
mialem tez kontakt...lekarz twierdzi ze to uleczalne.. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Niunia możesz wysłać mi ten kontakt jeszcze dzisiaj? Będę bardzo wdzięczny :) johny_kalesony@interia.eu
|
|
Ten salon jest ... Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |