niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon fryzjerski DATURA (kontakt?)

Witam,
moja dobra znajoma, która przebywa aktualnie za granicą i nie ma dostępu do internetu prosiła mnie o numer telefonu do salonu fryzjerskiego "datura" mieszczącego się przy nowogrodzkiej. Niestety numer, który znalazłem w internecie (2163388) nie odpowiada :( Czy ktoś z Was posiada jakiś inny kontakt do tegoż salonu lub osób w nim pracujących? Sprawa jest bardzo pilna i ważna. Będę bardzo wdzięczny za przydatne informacje. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon fryzjerski DATURA (kontakt?)

CZŁOWIEK Mieszkajacy na Prusa <<8>> On ma całą bazę telefoniczną w domu, może mieć do nich numer zapytaj go

Tego salonu już nie ma.

"NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!

Ten Wasz "CZŁOWIEK" z Prusa 8 widzę, że jest bardzo wszechstronny. Przychodzi mi na myśl pewne powiedzenie: "Jak coś/ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego". Nadal czekam na post, który da mi możliwość kontaktu z salonem Datura. Za "człowieka" z Prusa 8 dziękuję.

danwel a możesz powiedzieć od kiedy go nie ma? Moja koleżanka umówiła się tam na zrobienie fryzury około miesiąc temu. Właściwie tam się umawiała ale na wizytę w prywatnym domu u jednej z fryzjerek. Niestety zgubiła kartkę z adresem :( Pozostaje więc tylko prywatny kontakt z ludźmi, którzy tam pracowali.

Włascicielem Był Człowiek ktory mieszka na PRUSA <<8>> zlikwidował salon bo mu licencji na Alkochol nie chcieli przyznac by miał gdzie sporzywac te swoje ROYALE danwel zgodze sie z Toba

Tego salonu już nie ma został zlikwidowany, teraz jest tam hurtownia kosmetyczna.

A może ktoś posiada prywatny kontakt do byłych pracownic?

Ja mam kontakt do Ewy która tam pracowała wyślij emaila to ci podam

sorki,napisz to ci podam

johny_kalesony@interia.eu :)

mialem tez kontakt...lekarz twierdzi ze to uleczalne..

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Niunia możesz wysłać mi ten kontakt jeszcze dzisiaj? Będę bardzo wdzięczny :) johny_kalesony@interia.eu

Ten salon jest ...

Pozdrawiam:
Grey

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org