Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego słucha prezes Jarosław? |
W wywiadzie Pan prezes opowiedział o swoich gustach muzycznych.Lubi muzykę Chopina....lubi także the Beatles ( naturalnie powiedział bitelsów) oraz z nowoczesnych zespołów U2 ( powiedział U DWA a nie JU TU :D ) Po rodzinnych wpadkach z irasiadem i borubarem rośnie nam kolejny gwiazdor i mistrz ceremonii :) ...kłamstwo ma krótkie nóżki.... Ty! Małgosiaaa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego słucha prezes Jarosław? |
Słucha ludzi
|
|
Swojego kota słucha tylko.
|
|
Słucha ludzi z RM
|
|
Coś chyba źle zrozumiałeś. Pan Kaczyński powiedział że nie słucha nowoczesnych zespołów takich jak U2.. Fakt Powiedział U Dwa ale przecież nie musi się znać na zespołach których nie słucha.. Ty pewnie też wielu nazw zespołów byś nie umiał wymówić..
|
|
Ty Majałgosia! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...
|
|
Martusia , niech zgadnę...na kogo głosowałaś w ostatnich wyborach :D? Ty! Małgosiaaa!
|
|
Nie.. Nie zgadłeś.. Nie głosowałam na Kaczyńskiego.. Ze swoich rodziców też się naśmiewasz jak jakąś nazwę przekręcą? Myślisz że taki inteligentny jesteś ale kultury zero..
|
|
No tak,nie wziąłem pod uwagę , że jeszcze nie masz praw wyborczych. Co do naśmiewania się z rodziców , ti chyba jest różnica między nimi a politykiem, nie sądzisz? Do rodziców ma się należyty szacunek a do władcy Kaczogrodu niekoniecznie , stąd moje szydercze podejście do kwestii błędów językowych wyżej wymienionego obywatela. Ty! Małgosiaaa!
|
|
No tak,nie wziąłem pod uwagę , że jeszcze nie masz praw wyborczych. Co do naśmiewania się z rodziców , *to chyba jest różnica między nimi a politykiem, nie sądzisz? Do rodziców ma się należyty szacunek a do władcy Kaczogrodu niekoniecznie , stąd moje szydercze podejście do kwestii błędów językowych wyżej wymienionego obywatela. Ty! Małgosiaaa!
|
|
Dobrze że nie Peji ;]
|
|
ZOSTAW MÓJ TEMAT............
|
|
I niech Ci będzie.. Mnie uczyli, że każdemu się szacunek należy. Nie ważne kim jest..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |