niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego słucha prezes Jarosław?

W wywiadzie Pan prezes opowiedział o swoich gustach muzycznych.Lubi muzykę Chopina....lubi także the Beatles ( naturalnie powiedział bitelsów) oraz z nowoczesnych zespołów U2 ( powiedział U DWA a nie JU TU :D )
Po rodzinnych wpadkach z irasiadem i borubarem rośnie nam kolejny gwiazdor i mistrz ceremonii :)
...kłamstwo ma krótkie nóżki....

Ty! Małgosiaaa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego słucha prezes Jarosław?

Słucha ludzi

Swojego kota słucha tylko.

Słucha ludzi z RM

Coś chyba źle zrozumiałeś. Pan Kaczyński powiedział że nie słucha nowoczesnych zespołów takich jak U2.. Fakt Powiedział U Dwa ale przecież nie musi się znać na zespołach których nie słucha.. Ty pewnie też wielu nazw zespołów byś nie umiał wymówić..

Ty Majałgosia! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...

Martusia , niech zgadnę...na kogo głosowałaś w ostatnich wyborach :D?

Ty! Małgosiaaa!

Nie.. Nie zgadłeś.. Nie głosowałam na Kaczyńskiego.. Ze swoich rodziców też się naśmiewasz jak jakąś nazwę przekręcą? Myślisz że taki inteligentny jesteś ale kultury zero..

No tak,nie wziąłem pod uwagę , że jeszcze nie masz praw wyborczych. Co do naśmiewania się z rodziców , ti chyba jest różnica między nimi a politykiem, nie sądzisz? Do rodziców ma się należyty szacunek a do władcy Kaczogrodu niekoniecznie , stąd moje szydercze podejście do kwestii błędów językowych wyżej wymienionego obywatela.

Ty! Małgosiaaa!

No tak,nie wziąłem pod uwagę , że jeszcze nie masz praw wyborczych. Co do naśmiewania się z rodziców , *to chyba jest różnica między nimi a politykiem, nie sądzisz? Do rodziców ma się należyty szacunek a do władcy Kaczogrodu niekoniecznie , stąd moje szydercze podejście do kwestii błędów językowych wyżej wymienionego obywatela.

Ty! Małgosiaaa!

Dobrze że nie Peji ;]

ZOSTAW MÓJ TEMAT............

I niech Ci będzie.. Mnie uczyli, że każdemu się szacunek należy. Nie ważne kim jest..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org