czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PEJA SKANDAL

Widzę że muszę interweniować, ponieważ ta impreza się nie odbędzie NIE DOPUSZCZE! a jeżeli już do tego dojdzie i zostanę przegłosowany to sam użyję siły fizycznej wobec tego osobnika i zrobie mu marmolade z ryja. Kto to jest ten Peja?! jaki on daje autorytet dla młodych osób (je*bać go je*bać tamto) Powiem wam coś byłem raz na jego koncercie w Łomży to było bodajże na początku 2000 roku wtedy była pełna kultura, to był prawdziwy Peja dobry chłopak i nikt nie myślał z perspektywy czasu że on się zmieni na takiego pajaca jakim dzisiaj jest. Pytam sie z tego miejsca chcecie takiego bałwana co mu sterydy uderzyły do głowy i sława? czy kulturalnego artyste bądz artystów(Przykłady: Trzeci Wymiar, Molesta, O.S.T.R., Eldo dalej mógłbym wymieniać bardzo dużo)

dlaczego nikt nie wspomni o tych wyżej wymienionych wykonawcach? Odpowiedź jest jasna wolicie takich lumpów jak Peja bo wielu z was lumpami jest.

Albo po prostu miasto niema pomysłu i zaprasza pana Peje bo jest najpopularniejszy, ok trzeba mu przyznać że jest wielkim raperem ale jego zachowanie jest skandaliczne. Przypominam że głównymi odbiorcami jego muzyki są dzieci z podstawówki i gimnazjum.
Proszę mnie nie hejtować ponieważ jest to moja obiektywna opinia i wiem że mam rację

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PEJA SKANDAL

Idz na basen i sie utop..

dzieci w tych czasach to firmy słuchają z tego co widze..

Dla mnie Peja powazny wykoncawca .

Kurestwo szybko się pleni, a na dodatek beznamiętnie jest wspierane przez ludzi bez moralności - bo przeciez pieniadz najważniejszy.
Społeczeństwo stacza sie w szybkim tempie i ani sie obejrzymy, a będziemy na dnie.

blondloczek, powaliłeś mnie tym tekstem na kolana :) Sama prawda.Dobrze wiedzieć, że są jeszcze trzeźwo myślący ludzie.

Szkoda tylko, że jesteśmy w mniejszości, a reguły życia które wyznajemy stają sie coraz bardziej marginalne.
Żal patrzec na otaczjące nas masy młodocianych półgłowków bez wyrazu. Ot zwykłe mięso armatnie.
Podkreślę, że nie jestem za PISdowatymi.

zgadzam sie w pelni....z przedmowca!!!!!!!!!!!!!!! wsadzic..... do wiezienia swolocz , niech siedzi..iii..!!!:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahah na necie kazdy twardziel i niesmiertelny... ale pamietaj łyk piwa ale grawitacji nie oszukasz człony

człeniu*

peja to odpad produkcyjny swoich rodziców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

won chamie z naszego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja chcę ELDO lub Molesta.

Pozdrawiam wszystkich w miarę normalnych :)

DO KU RWY NEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z TYM BYDLEM

Eldo podobno ma być w naszym mieście w sierpniu mam nadzieję że jest to prawda :):):) a na O.S.T.R ego zapraszam do twierdzy Boyen na hip hop festiwal w sierpniu :):)

I czemu mamy płacić za bilet aż 40 zł a za vip-a 90 zł chyba tylko dla tego ze Peja reprezentuje biedę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org