Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PEJA SKANDAL |
Widzę że muszę interweniować, ponieważ ta impreza się nie odbędzie NIE DOPUSZCZE! a jeżeli już do tego dojdzie i zostanę przegłosowany to sam użyję siły fizycznej wobec tego osobnika i zrobie mu marmolade z ryja. Kto to jest ten Peja?! jaki on daje autorytet dla młodych osób (je*bać go je*bać tamto) Powiem wam coś byłem raz na jego koncercie w Łomży to było bodajże na początku 2000 roku wtedy była pełna kultura, to był prawdziwy Peja dobry chłopak i nikt nie myślał z perspektywy czasu że on się zmieni na takiego pajaca jakim dzisiaj jest. Pytam sie z tego miejsca chcecie takiego bałwana co mu sterydy uderzyły do głowy i sława? czy kulturalnego artyste bądz artystów(Przykłady: Trzeci Wymiar, Molesta, O.S.T.R., Eldo dalej mógłbym wymieniać bardzo dużo) dlaczego nikt nie wspomni o tych wyżej wymienionych wykonawcach? Odpowiedź jest jasna wolicie takich lumpów jak Peja bo wielu z was lumpami jest. Albo po prostu miasto niema pomysłu i zaprasza pana Peje bo jest najpopularniejszy, ok trzeba mu przyznać że jest wielkim raperem ale jego zachowanie jest skandaliczne. Przypominam że głównymi odbiorcami jego muzyki są dzieci z podstawówki i gimnazjum. Proszę mnie nie hejtować ponieważ jest to moja obiektywna opinia i wiem że mam rację
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PEJA SKANDAL |
Idz na basen i sie utop.. dzieci w tych czasach to firmy słuchają z tego co widze.. Dla mnie Peja powazny wykoncawca .
|
|
Kurestwo szybko się pleni, a na dodatek beznamiętnie jest wspierane przez ludzi bez moralności - bo przeciez pieniadz najważniejszy. Społeczeństwo stacza sie w szybkim tempie i ani sie obejrzymy, a będziemy na dnie.
|
|
blondloczek, powaliłeś mnie tym tekstem na kolana :) Sama prawda.Dobrze wiedzieć, że są jeszcze trzeźwo myślący ludzie.
|
|
Szkoda tylko, że jesteśmy w mniejszości, a reguły życia które wyznajemy stają sie coraz bardziej marginalne. Żal patrzec na otaczjące nas masy młodocianych półgłowków bez wyrazu. Ot zwykłe mięso armatnie. Podkreślę, że nie jestem za PISdowatymi.
|
|
zgadzam sie w pelni....z przedmowca!!!!!!!!!!!!!!! wsadzic..... do wiezienia swolocz , niech siedzi..iii..!!!:)
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
hahah na necie kazdy twardziel i niesmiertelny... ale pamietaj łyk piwa ale grawitacji nie oszukasz człony
|
|
człeniu*
|
|
peja to odpad produkcyjny swoich rodziców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! won chamie z naszego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chcę ELDO lub Molesta. Pozdrawiam wszystkich w miarę normalnych :)
|
|
DO KU RWY NEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z TYM BYDLEM
|
|
|
Eldo podobno ma być w naszym mieście w sierpniu mam nadzieję że jest to prawda :):):) a na O.S.T.R ego zapraszam do twierdzy Boyen na hip hop festiwal w sierpniu :):)
|
|
I czemu mamy płacić za bilet aż 40 zł a za vip-a 90 zł chyba tylko dla tego ze Peja reprezentuje biedę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |